Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit várjak a fehérjétől?

Mit várjak a fehérjétől?

Figyelt kérdés

Ha megvan a napi fehérjebevitel (porból+rendes kajából) és heti 4 alkalom gyúrás 17 évesen kb.milyen lesz a fejlődésem?

Viszont a megfelelő fehérjebevitel mellé néha eszem mást is(gulyásleves,csoki stb.)

2012. aug. 31. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

csoki?? :) Na mindegy, szóval, ha megvannak a tápanyagmennyiségek, nem csak a fehérje, akkor ha jó genetikád van havi max 1kg izom is összejöhet, de csak az első évben, utána mindig feleződik:

[link]

2012. aug. 31. 20:07
 2/8 anonim válasza:

Montez, nem kötekedni akarok, mert tisztában vagyok azzal hogy jobban értesz ehhez, de miért írjátok mindig ezt a havi max 1 kg fejlődést?

Èn tavaly szeptemberben kezdtem, tavaly november óta van normális étrendem és 20 kg szedtem fel eddig.Nincs különleges genetikám még tömegnövelőt sem használtam, csak fehérjét, el sem zsírosodtam nagyon,

4-6 kockás hasam van.Nem nézek ki durván mivel az 185 cm-hez még mindig kevés a 80 kg. :-)

Ès folyamatosan vezetem az edzésnaplóm, ezért az egész dokumentálva van.

2012. aug. 31. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Akkor csodagenetikád van, ha az zsírmentesen ment rád. A cikket nem én írtam ne velem kötekedj.
2012. aug. 31. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben ismered azt az alaptézist, hogy miből áll az izomzat - akkor a válasz pofon egyszerű. A fehérje a sejtjeid alapépítőelemei. 90%át a szöveteidnek az aminok adják. Szinte minden anyagcserefolyamatban ott vannak.

S most jön a prózai szósz....

Távlatból senki (komolyan) nem képes azt megmondani neked, hogy milyen látványos fejlődésen fogsz átmenni. Hiszen ki tudja, hogy milyen a genetikád? Valóban megfelelő a szilárd étkezésed? Strukurális fejlődés sporttal érhető el, ezt vajon megfelelően végzed?

Károdra nem válik az holtbiztos. Sőt még átlag embereknek sem.

2012. aug. 31. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es ugye te sem hiszed el azt amit írtál. :D 20kg-t fel lehet szedni de biztos, hogy nem csak izomban. Ha nagyon jó a genetikád akkor olyan 12-13kg jön fel egy év alatt normális étrend mellett.
2012. szept. 1. 01:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt írtam én is, 20kg-ot max koxal szoktak, de az is necces tiszta izomban. Akkor 2-3 év és mehet a mr Olympiára, mert lesz 120 kg szálka izom az ember. Na nee! :)
2012. szept. 1. 05:50
 7/8 anonim válasza:

Montez, egyrészt már leírtam hogy nem kötekedni akarok. Csak leírtam hogy furcsa nekem ez a havi max. 1 kg fejlődés,de azt 1 szóval sem írtam hogy színtiszta izomtömeg jött fel azzal a húsz kilóval, csak annyit hogy nem zsírosodtam el.

5-ös, sajnos nincs különleges genetikám, csak sokkal keményebben edzek és kajálok mint a többiek nagyrésze. Normális étrend alatt remélem azt értetted amit én.Pontosan kiszámolt és betartott diéta.

Azon meg még én is csodálkoztam hogy csak ennyire zsírosodtam el :)

2012. szept. 2. 11:51
 8/8 anonim válasza:

De nem vagyok hülye elhiszem hogy nehéz lehet elhinni, Montez ha kell elküldöm az étrendemet, és egy mostani képet.

Sajnos előttről nem tudok mert nem csináltam akkoriban:)

2012. szept. 2. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!