Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Küzdő sport? HELP.

Küzdő sport? HELP.

Figyelt kérdés
Most akarok elkezdeni küzdősportot tanulni, 14 éves vagyok. Olyat szeretnék ami olyasmi mint az MMA (mixed martial arts) azaz kevert harcművészetek. Vagyis rugás, ütés, gáncsolás, mindenféle van benne. És ha tudtok ilyet a 2. kerület környékén megirhatnátok a honlapot.
2012. aug. 24. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
kempo, vagy japán jitsu, ott van gyerekedzés.
2012. aug. 24. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Kempo!!! A legsikeresebb MMA-sok kempóból indultak el, ez mindent tartalmaz, a legkomplexebb harci stílus.

[link]

2012. aug. 26. 14:30
 3/8 Szoondiii ***** válasza:

a Kempó az indiai harcművészetek gyűjtő neve.

Biztos, hogy MMA-sok nem kempóztak, akkor lekéselnének mindenkit, nem lenne szabályos. inkább háborúhoz hasonlítana.

zenbukanozni lehet, amíg be nem perelik őket a kempó szó használatáért, de eleve mit vár az ember egy új, karatéból és földharcokból kialakított sporttól?

lehet, hogy sport körökben hatékony, engem ez már nem érdekel, de az elv..

2012. aug. 27. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Üdv.

a 2. hozzászóló vagyok. Én csak a hatékonyságot nézem, magát a mély filozófiát kevésbé :-) Szerintem az MMA-ban sincs túlságosan sok "elv".

2012. aug. 27. 12:49
 5/8 Szoondiii ***** válasza:

ezt most kerek-perec leírom, tisztelem!

amit írtál, az egy nagyon letisztult, korrekt hozzáállás, és ez nagyon tetszik.

köszönöm!

2012. aug. 27. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi!

A te hozzáállásod is teljesen korrekt, csak teljesen más megközelítésből nézve. Viszont azok többsége, akik úgy gondolkodnak, mint te, képtelenek elfogadni azokat, akik úgy gondolkodnak, mint én.

2012. aug. 27. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyat, amiben minden van? Hmmm...

Ha önvédelmet akarsz akkor Japán Jujutsu.

Ha meg "csak" sportolni MMA szabályrendszerben akkor ZBK Kempo, vagy Kudo Daido Juku

2012. aug. 27. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:

talán ezt olvasd el:

[link]

2012. aug. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!