Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a leglátványosabb küzdő sport?

Mi a leglátványosabb küzdő sport?

Figyelt kérdés
Ami mellette természetesen még önvédelemre is jó.
2012. aug. 16. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ökölvívás. Egyértelműen. Nézd meg a nézettségét.
2012. aug. 16. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam : D. Hanem ahol sok a felugrás rúgás de ne a karate :D
2012. aug. 16. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
A két kritérium általában ellentéte egymásnak, a magas pörgőforgó rúgások nem igazán jók önvédelmre. Egyébként sztem taekwondo, capoeira és a kungfu akrobatikusabb ágai.
2012. aug. 16. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Leglátványosabb az extrém taekwondo, capoeira meg amennyire sportnak számít, a pankráció. Hatékonysága ezeknek viszont önvédelemre nulla.

Már csak azért is, mert a hatékony önvédelem egyik alapfeltétele, hogy a mozdulatok sunyik, kiszámíthatatlanok. Hatalmas kalimpálásokkal nem lehet hatékonyan harcolni.

2012. aug. 16. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy a krav maga nem olyan látványos de az jó önvédelemre ugye?
2012. aug. 16. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

a savate-ban megvan mind a kettő

http://www.youtube.com/watch?v=pHQLk2kw_tc

2012. aug. 16. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Krav maga egy galamb ellen hatékony., emlősök ellen nem próbálnám. A látvány meg irreleváns sőt legtöbbször káros amiben túl sok a fejrúgás önveszélyes szabályok nélkül, illetve a küzdősportokat alapból nemönvédelemre szokás használni, erre a harcművészet készít fel.
2012. aug. 16. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Neutronlovag ezen a galambos dolgon jót derültem :D
2012. aug. 17. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Önvédelemre nem jó ami nagyon látványos, de ezt már leírták... A krav magáról meg inkább nem mondok semmit... Nem értem, mi a célod, az önvédelem, vagy az hogy látványos mozdulatokat tudj végrehajtani?
2012. aug. 17. 02:58
 10/10 anonim ***** válasza:
ha látványos dolgokat akarsz csinálni(aminek nincs értelme)akkor Pl: capoera,kungfu.ezek szerintem nem is szépek. de ami szerintem a leglátványosab,leghatásosabb,legszebb és még el se fáradsz benne az az aikido!ez a legjobb önvédelemre,ajánlom a videókat is.
2012. aug. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!