Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az ökölvívás sport mennyibe...

Az ökölvívás sport mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Maga az edzés mennyi és a hozzátartozó felszerelés. Esetleg kell hozzá valami pluszba?
2012. aug. 6. 13:11
 1/4 Szoondiii ***** válasza:

Úgy tudom van edzés már 3000/hótól, nyilván drágábbakig..

Kesztyűt a nyáron én 10 000 forintért vettem, de van kesztyű 6000 forintért is. Bandázs alá ~1500.-

vagy valami kesztyű, a bandázst sokan nem szeretik.

asszem valami cipő is kell edzésre, de csak nem követelnek valami félelmetesen drága, spéci cipőt.. azt nem tudom, mert én nem boxolok. Nadrág szintén, legyen tök mindegy de versenyhez biztos van előírt nadrág.

egyébként az ökölvívás olcsó sportnak számít.

2012. aug. 6. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem egy drága sport, 5000ért van zsákoló kesztyű, kicsivel drágábban rendes kesztyű és Lonsdale.

Nem sokkal drágább Vaterán a Everlast sem.

Érdemes beruházni, én nem venném fel a mások által használt szart.

Bandázs ezerből kijön, azt is érdemes venni, mert nem a kesztyű lesz büdös.

Elsőre ennyi, utána ha gondolod boxzsák 12 ezer.

Az edzés meg amiket én tudok 5 ezertől kezdődik.

2012. aug. 6. 13:23
 3/4 Szoondiii ***** válasza:
Más vidéken, városban drágábbak általában. Tehát nem kell 3000 forintos edzésre számítani, de mivel a legs.zarabb kamukaratékért is elkérnek 5000-8000 forintot, nem olcsó ruhát, oda is védőkesztyűt, hát a box be kell vallanom sokkal jobban megéri..
2012. aug. 6. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

az attól függ,hogy rendes edzésre akarsz járni,vagy hobbistára.

a versenyzőknek,vagy leendő versenyzőknek olcsóbb az edzés,vagy csak jelképes összeg 3-5000ft/hó.

a hobbi edzések 8-10ezer/hó.

viszont heti 5 edzésre mehetsz.

ami kell-

kesztyű 12-16 unciás a testsúlyodtól függően,bandázs,esetleg zsákoló kesztyű,ugrókötél,fogvédő.

ennyi.

a póló,meg a rövid gatya az mindegy milyen.

cipőből meg a futócipő nem jó,mert kifordulhat benne a bokád a magas talpa miatt,ezért egy vékonyabb talpú bármilyen edzőcipő jó.

2012. aug. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!