Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Dymatize Super Mass Gaineről...

The viper kérdése:

Dymatize Super Mass Gaineről kinek erről véleménye? Ki hogyan szedte egy nap?

Figyelt kérdés

#tömegnövelés #Dymatize Super Mass Gainer
2012. aug. 21. 22:26
 1/5 Diego105 ***** válasza:

Én nem vennék ilyen alacsony fehérjetartalmú tömegnövelőt.

Ha nehezen hízó vagy, akkor -talán- okés, de én még akkor is csak edzés után innám, + tennék hozzá fehérjét.

(Kezdőként is érdemes 30% fehérjetartalom fölötti tömegnövelőt venni, de még jobb egy tejsavó+gyors ch kombó)

2012. aug. 21. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ha jol sejtem ez az a brutal tomegnovelo cuccos,amibe egy adagba 220g ch-van na ez nagyon morbid azert:Dszerintem mislen baba leszel tőle max nagyon nagyn jol oszd el de ennyi ch ááá szerintem hagyd a p-icsaba,tejsavo fehérje,edzés utánra gyors ch napközbe lassu azt ennyi
2012. aug. 21. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez az a tömegnövelő, amit biztos nem vennék meg.

16g fehérje (?????) a többi szénhidrát.

35% alatti protein ha más nem de legalább minimum 5g creatin, és valami eszenciális zsírsav a szénhidrát mellett azért legyen már benne.

2012. aug. 22. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
miről beszélsz???...334g -ban van 52g fehérje és 1280 kalória
2012. aug. 23. 08:34
 5/5 Diego105 ***** válasza:
Erről beszél: 52/334 *100= 15,56. Tehát igaza van a válaszolónak hogy -kerekítve- 16% a fehérjetartalma ennek a tömegnövelőnek.
2012. aug. 24. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!