Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mutant mass (pvl) eper-banán...

Mutant mass (pvl) eper-banán íz milyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 18:12
 1/4 dirtboy ***** válasza:

ha ínyenc vagy akkor jobb ha csokit vagy vaníliát veszel,azokkal nem nagyon lehet mellé fogni.

írhatja itt bárki hogy neki ízlett nem biztos hogy neked is fog.

2012. jún. 5. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet választ adni. Ez egyénfüggő. Pl. nekem a gyümölcs ízek sossem jöttek be, mert nagyon műízt érzek.
2012. jún. 6. 05:52
 3/4 anonim válasza:

hali!

Én 1 egész csomaggal elfogyasztottam epresből és iszonyat rossz egyáltalán nem érezni a banánt se az eper izet inkább olyan Hubba Bubba rágogumis mellesleg első adagoknál hányinger kapkodott tőle de szerencsére megszoktam a végére!a csokis nemvolt rossz idáig az jött be nekem legjobban!Oldódása nekem megfelelt itt ott ragadt oda egy kevés a shaker nyakához de én csak ajánlani tudom összességében egy kitünő tömegnövelő simán hozta amit el lehet várni tőle!nagyon megéri az árát csakis ajánlani tudom!

2012. szept. 11. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mutant Mass sajnos ő is az a tömegnövelő, ami 20g proteint tartalmaz.
2012. szept. 12. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!