Gyúrós gyerekek! Ha el szeretnék én is kezdeni gyúrni akkor fel kell hagynom a reggeli tejjel, kakaóval, Chokapikkal, a Győri Edéssel (*. *), tejbedarával, piskótával, csokival és csak csirkén, halon, túrón, zabpelyhen meg porokon élhetek mint ti?
Ha nem vagy valami extrém ektomorf akkor sajnos ezzel jár :)
Amúgy én eretneknek számítok azzal a 1,5dl tejjel amit reggeli zabpehelyhez fogyasztok. :D
Reggel a zabpehelyhez én is tejet használok. A protein+ch-hoz teljesen jó napközben a víz, de a zabot még annyira sem tudom úgy megenni, mint egyébként, akár ízesített lesz a protein miatt, akár nem.
Bár szerintem ennyi belefér, ha az ember nem életvitel szerűen űzi a sportot, illetve nem ezzel keresi a kenyerét. Egyébként én is kerülöm a tejet.
Tehát, ha reggel megeszel 2 deci tejjel egy kis zabot, vagy műzlit ( bár a sima zab jobb lenne, abban nincs cukor, meg a többi sz*r ) attól nem lesz semmi bajod, de a többi tejet hanyagold. Igyál helyette ásványvizet, vagy teát.
A csokiról: Úgy vagyok vele, hogy néha-néha egy kis nasi nem árt. Igaz, hogy hízlal, de sok hasznos dolog is van benne. Hetente 1 napot adhatsz magadnak, de akkor is ésszel.
csak a tisztánlátásért, ha már szóba került.
a tejben lévő növekedési hormonokra a borjúnak van szüksége, nem az embernek. nálunk is a zsírosodást segíti elő, de a daganatok kialakulásával, cukorbetegséggel (inzulinrezisztencia) is összefüggésben van.
a benne lévő fehérjék autoimmun folyamatokat indíthatnak el.
a magas kalcium tartalmat sem tolerálja jól a szervezetünk, bár sejtem ezzel a mondattal unszimpatikus lettem. mindegy, ki milyen forrásokra, kutatásokra alapoz :)
a 21%-ot? ne kérdezd..
összeszedtem pár támogatót, akiknek nem tetszett, hogy szénhidrát bevitel nélkül nem hal éhen az ember, sőt még edzeni is tud, és beteg sem lesz. nem omlik össze a vércukor háztartása, meg ilyenek.
ők továbbra sem kedvelnek szerintem
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__33..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!