Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gyúrós gyerekek! Ha el szeretn...

Gyúrós gyerekek! Ha el szeretnék én is kezdeni gyúrni akkor fel kell hagynom a reggeli tejjel, kakaóval, Chokapikkal, a Győri Edéssel (*. *), tejbedarával, piskótával, csokival és csak csirkén, halon, túrón, zabpelyhen meg porokon élhetek mint ti?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy valami extrém ektomorf akkor sajnos ezzel jár :)

Amúgy én eretneknek számítok azzal a 1,5dl tejjel amit reggeli zabpehelyhez fogyasztok. :D

2012. aug. 14. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Reggel a zabpehelyhez én is tejet használok. A protein+ch-hoz teljesen jó napközben a víz, de a zabot még annyira sem tudom úgy megenni, mint egyébként, akár ízesített lesz a protein miatt, akár nem.

Bár szerintem ennyi belefér, ha az ember nem életvitel szerűen űzi a sportot, illetve nem ezzel keresi a kenyerét. Egyébként én is kerülöm a tejet.

Tehát, ha reggel megeszel 2 deci tejjel egy kis zabot, vagy műzlit ( bár a sima zab jobb lenne, abban nincs cukor, meg a többi sz*r ) attól nem lesz semmi bajod, de a többi tejet hanyagold. Igyál helyette ásványvizet, vagy teát.

A csokiról: Úgy vagyok vele, hogy néha-néha egy kis nasi nem árt. Igaz, hogy hízlal, de sok hasznos dolog is van benne. Hetente 1 napot adhatsz magadnak, de akkor is ésszel.

2012. aug. 14. 22:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és én endomorf vagyok, teljesen illik rám. Itt írta valaki, hogy vonjak ki 110-et a magasságomból, és ha az a testsúlyom kozelében van, akkor nem vagyok elhízva. 185 centi vagyok és 75 kiló. Tehát 75-75 :D Kicsit a combom és a fenekem nagy, de ezt meg fogom próbálni bringázással csökkenteni. Aztán utána elgondolkozom rajta, hogy gyúrjak-e, persze addig rendesen utánanézek a dolgoknak.
2012. aug. 15. 01:04
 14/19 Szoondiii ***** válasza:

csak a tisztánlátásért, ha már szóba került.

a tejben lévő növekedési hormonokra a borjúnak van szüksége, nem az embernek. nálunk is a zsírosodást segíti elő, de a daganatok kialakulásával, cukorbetegséggel (inzulinrezisztencia) is összefüggésben van.

a benne lévő fehérjék autoimmun folyamatokat indíthatnak el.

a magas kalcium tartalmat sem tolerálja jól a szervezetünk, bár sejtem ezzel a mondattal unszimpatikus lettem. mindegy, ki milyen forrásokra, kutatásokra alapoz :)

2012. aug. 15. 12:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt a 21 %-ot hogy szedted össze? :D
2012. aug. 15. 13:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért napi 1-1,5dl tej nemfog megölni... Ennyire azért nem veszélyes a dolog. Jóhogynem az öngyilkosok tejtúladagolással végeznek megukkal :)
2012. aug. 15. 14:14
 17/19 Szoondiii ***** válasza:

a 21%-ot? ne kérdezd..

összeszedtem pár támogatót, akiknek nem tetszett, hogy szénhidrát bevitel nélkül nem hal éhen az ember, sőt még edzeni is tud, és beteg sem lesz. nem omlik össze a vércukor háztartása, meg ilyenek.

ők továbbra sem kedvelnek szerintem

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__33..

2012. aug. 15. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:
De amúgy mi értelme lenne teljesen 0-ra csökkenteni a szénhidrát bevitelt?
2012. aug. 15. 16:39
 19/19 Dogmatix91 ***** válasza:
Szerintem neki sem 0 a szénhidrát bevitele. Sok sportoló tartja alacsonyan a szénhidrátbevitelét. El lehet simán lenni egész évben napi 50gramm szénhidráttal, úgy, hogy mellette edz és dolgozik.
2012. aug. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!