Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha futok akkor eltünnek az...

Ha futok akkor eltünnek az izmaim?

Figyelt kérdés
8 honapja elkezdtem testépiteni de a lábam nem akart nőni pedig 140kg-ot nyomok ki lábbal most elkezdtem futni hogy nőjön a combom és a lábam,a felsőtestem elég izmos és attol félek ha futok ugymond "lefogyom" az izmaimat,ugye rosszul gondolom ezt?
2012. aug. 12. 20:16
 1/4 dirtboy ***** válasza:

táplálkozástól függ

futástól meg nem fog nőni a combod

guggolás,lábnyújtás,combhajlítás,kitörés stb.

ezektől fog nőni.

2012. aug. 12. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ugyanannyit eszel mint amikor még nem futottál, akkor veszítesz izomból is. Főleg ha nagy intenzitással futsz, azaz nem aerob edzést folytatsz, mert akkor a szervezeted már nem tudja az energiát csupán szénhidrátokból és zsírból nyerni. Futástól nem fog nőni semmid. Egyébként 140 kg-ot kinyomni lábbal édes kevés teljesítmény. Nem egónövelés céljából de elmondom, hogy mielőtt elkezdtem anno testépíteni lényeges többet nyomtam lábbal mint 140 kg. Szóval csak okosan!
2012. aug. 12. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Na most bántam meg, hogy egy ilyen agyatlan primitív embernek válaszoltam. A tipikus 14-17 évesek! Semmi agyuk nincs, azt hiszik ő a kemények (holott egyáltalán nem) és semmihez nincs affinitásuk. Emellett akaraterejük zéró, és itt kérdezgetnek olyan dolgokat amit már rég tudniuk kellene általánosból. Nagyon destruktív hatású ez így.
2012. aug. 13. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen fogyat**os kérdést teszel fél, én normálisan megválaszolom azt, és erre annyit mondasz, hogy "lesz**lak" ? Szégyelld magad, öcsém!
2012. aug. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!