Milyen küzdősportok vannak?
Figyelt kérdés
És melyiket válasszam?
Igazából a box-ra gondoltam, de annak is több fajtája van, nem?
2012. aug. 9. 17:29
1/5 anonim válasza:
Nos rengeteg van, kábé lehetetlen felsorolni mindet. Íme pár a nálunk leggyakoribbakból:
Ökölvívás, kötött vagy kötetlen fogású birkózás, brazil jujitsu, muay thai, karate, taekwondo, savate, kick-box, judo, sambo.
2/5 anonim válasza:
Boxnak nincs túl sok fajtája. Amatőr ökölvívás és profi ökölvívás között nincs túl sok különbség.
Esetleg ott van a Savate, amit francia boxnak is hívnak
3/5 A kérdező kommentje:
És a kick-box?
2012. aug. 9. 20:17
4/5 anonim válasza:
A kick box nak, francia boxnak, annyi köze van az angol box hoz(ökölvívás), hogy mindháromban vannak ütések. Igaz, annyi közük lehet hozzá, hogy néhány ütés fajtát átvettek a box ból.
Thai boxnak meg csak az angolosított neve a muay thainak.
5/5 anonim válasza:
Én lassan 3 éve Hapkidozok. Nekem nagyon tetszik, rengeteg önvédelmet tanulunk. (Minden korosztály számára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!