Eltudnátok igazítani?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta tervezgetem, hogy elmegyek boxolni.Eleinte csak hobbi szinten voltam a dologgal, és csatlakoztam is a Magányos Farkasok szövetséghez, de ott tényleg csak délutánonként, ütögetni jártam le.Most viszont szeretnék mindent bele adni, és szépen lassan haladva versenyezni is.A Vasas SC-ben gondolkodtam, mert sok jót hallottam onnan.Hogy tudnék oda belépni, egyáltalán lehetséges? 17\L2012. aug. 4. 23:36
1/6 anonim válasza:
8 éve jártam a vasasba,és akkor időnként lejöttek lányok is,kb 6-8an,de ők külön edzettek,versenyzők voltak.
szóval fogod magad lemész és beszélsz az edzővel,hogy hogy is megy az ha te verseny szinten szeretnéd ezt csinálni csajként.
mert ha hobbista vagy,akkor annyi,hogy lemész,köszönsz fizetsz,edzel,uh ez a belépés dolgod nem világos.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is azt sejtettem, hogy mindenféleképpen le kell mennem, és beszélnek kell valakivel.Csak azt nem tudom, hogy egy magam oda állítok, mint egy ismeretlen személy, ráadásul újoncként is, kicsit érdekes jelenet lesz, de mindenféleképpen megpróbálom. :)
2012. aug. 5. 01:42
3/6 anonim válasza:
nem lesz benne semmi érdekes:).
vagy te hogy szoktál lemenni edzésre,10 baráttal-barátnővel?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, dehogyis.Csak tudod, az, hogy lejártam egy "pincébe" alkalmanként, azért az teljesen más volt.Most viszont mégis csak egy hivatalos ügyben megyek.
2012. aug. 5. 02:07
5/6 anonim válasza:
pár hónapja nézegettem képeket a fészen a klubodról,és nekem tetszett.
vagy annyira rossz,hogy lepincézed?:)
te is írhatnál róla milyen a MF-ok,mert gondolkodom rajta,hogy a saját edzéseim mellé elférne egy ökölvívó edzés péntekre.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de igen ahova jártam, az konkrétan tényleg egy pince volt, és ezt nem sértésnek írtam.Ez az igazság.Jónak találom a mai napig, mert a legjobban nem egy puccparádéban lehet sokat fejlődni, mellesleg a tagdíj is olcsó volt, és szerintem a mai napig az.
2012. aug. 5. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!