Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tavaly nyáron kezdtem deszkázn...

Tavaly nyáron kezdtem deszkázni. Nagyon gáz hogy még csak itt tartok?

Figyelt kérdés

Most kezdtem 6 osztályos gimit és bele kellett rázódnom ezért nem volt túl sok időm gyakorolni.Szinte minden azzal elérhető helyre gördeszkával megyek, de városban menet közben nem nagyon tudok trükköket gyakorolni.Alap trükkök azért mennek (ollie, manual, shuvit, pop shuvit), de nehezebb trükkök már nem.

Másik kérdés: A szüleim szeretnének venni nekem sisakot.Szerintetek gáz ha valaki azt hordja gyakorlásnál meg ha utcán megy?

2012. júl. 6. 01:08
 1/3 DownDownDown ***** válasza:
a sisak egyáltalán nem gáz,sőt,örülj hogy van,de én a helyedben utcai menet közben nem kapcsolnám be a kapcsot.egyébként meg most itt a nyár,gyerünk gyakorolni :D
2012. júl. 6. 01:32
 2/3 anonim ***** válasza:

hülyeség elesel csak jobban fáj.. kemény az a sz*r.

az tök midnegy hogy ho ltartasz a lényeg h élvezd ha csak simán gurulgatsz azzal is fejlödsz meret rutinosabb leszel naprol napra! nem az a jó deszkás aki talajon switch 360flipet ad de egy csatornafedelet nemtud átollizni.. az a jó deszkás aki rutinos nem a lassu talajozásro lszol a gördeszka.

2012. júl. 6. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem mész pályára, vagy félcsőbe, akkor nem sok szükség van bukósisakra, szerintem szólj szüleidnek, hogy inkább térdvédőt vegyenek, nagyobb hasznát veszed. :D
2012. júl. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!