Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszka függőket mikor...

Gördeszka függőket mikor érdemes cserélni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon strapabírónak tűnik, tehát nem "fogyóeszköznek" mint például a lap vagy a kerék, de nem tudom, hogy az egész függőt ki kéne cserélnem, vagy lehet bele olyan gumit vagy mit kapni, mert úgy veszem észre, hogy attól van elferdülve balra, és ha gurítok a deszkán (tehát ha nem állok rajta), akkor balra kitér, ráadásul a baloldali kerekek jobban el vannak kopva, mint a jobboldaliak, amiknek még kb. semmi bajuk sincs.
2012. júl. 3. 14:43
 1/2 anonim válasza:

A függőknek (főleg ha minőségi fémből van) nagyon hosszú az élettartamuk, én haveromtól kaptam kb. másfél éve egy használt függőt, még mindig az van nekem, csúszkálok vele, néha szintezek, még semmi baja, nagyon strapabíró.

Akkor érdemes cserélni, ha valamelyik eltörik, ez ilyen egyszerű.

Az oldalrahordásnak lehet pár oka. Vagy meg kell húznod a tőcsavarodat, illetve mielőtt megteszed állítsd egyenesbe a függőt, vagy már nagyon szétjött a gumipogácsád (nekem is szét van jőve), abból viszont újat kell venni, de az max egy ezres :)

2012. júl. 3. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Húú, köszi szépen, gondoltam hogy elég lesz csak a gumit cserélni, ha már nem tudom tovább azt a csavart meghúzni és nem kell most függőre is költenem. :D
2012. júl. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!