Ez komplett deszka, vagy csak lap?
2012. jún. 23. 15:02
2/8 A kérdező kommentje:
és mennyibe fájna használható deszkát faragni belőle?
2012. jún. 23. 16:04
3/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha profi alkatrészekből szeretnéd, akkor legalább 30ezer... Ha viszont első deszkának kéne, akkor érdemes komplett deszkát nézni, amikből a középső árkategória (15-20ezer) tökéletesen megfelel az alapok megtanulásához.
Nézz körül itt is: [link]
De a garage-ban is vannak komplett deszkák, csak ott talán valamivel drágább az alsó árkategória is.
4/8 anonim válasza:
Komplett deszka a Garage Store webshopjában van már 27 ezerért, de ha feltétlenül ez a lap kell, és ehhez akarsz cuccokat venni, akkor egy csapágykészlet minimum 4000, egy szett kerék 5000 körül van, két függőt meg már 7000-ért kapsz, ez így összesen 16 körül van, mondjuk kellenek még csavarok is, de az max. 1000 Ft.
5/8 anonim válasza:
garázsbol ne vegyetek lapot kiszáradt szarok széthullanak 2 honap alatt max
6/8 A kérdező kommentje:
uccsó! tapasztalat, vagy csak hallottad?
2012. jún. 25. 13:44
7/8 anonim válasza:
Amúgy én is hallotam, hogy Garage-ban vannak kiszáradt lapok, egész konkrétan az illető a Cliché lapokra panaszkodott csak...
8/8 anonim válasza:
több mint 6 éve deszkázok tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!