Mik a tömegelési/szálkásítási időtartamot meghatározó tényezők?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy tömegelés/szálkásítás során mik azok a koncepciók amik meghatározzák a diéta intervallumát ?
Egy kitűzött testömeg (szálkásításnál testzsír százalék), vagy adott idő (pl. X hónap tömegelés Y hónap szálkásítás)?
ha versenyző akkor a verseny időpontjától számítva annyi nap amíg lepucolja magáról a zsírt 10-16hét
ha súlykategóriába akar befogyni akkor nyilván azt is figyelembe kell vennie
jaja:) hobbi sportoló vagyok.
most 90 kilóról kezdem a tömegelést, kb 1 éve edzek (elötte volt egy majd 40 kilós fogyásom)
eddig kb annyira figyeltem a kajára hogy "tisztán" kajáljak, de nem számolgattam a ch-t fehérjét (megvolt a napi kis grill csirke, meg valami pufirizs mellé, de kevés volt :) ).
kb egy 3 hónapja belekezdtem egy tömegelésbe akkor 1 hónap alatt fel is jött 3-4 kiló, meg az erőnlét is sokat javult, csak aztán már tömőkanállal sem ment belém a kaja (leginkább a változatlan étrend fogott ki rajtam)
most megpróbálom majd úgy csinálni hogy variálom (ugyan akkor feldoglozatlan alapanyagokból) rakom össze a kaját, ha már unnám a "csirkerizst" :)
köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!