A pankrátorok szednek valamit? És ha igen mit?
Nem akarok nagyon ezzel foglalkozni csak furdalla a kíváncsiság. Vannak testépítő haverjaim és köztük is van aki nem szed semmit, van aki csak fehérjét, tömegnövelőt meg táplálékkiegészítőket és van, aki körülbelül mindent.
Tehát igazából arra lennék kíváncsi, hogy szerek nélkül is ellehet érni olyan fizikumot, mint pl: Undertaker, vagy Batista, vagy szedniük kell hozzá valamit?
1. Pankrátorok koxolnak.
2. szalonnából az életben nem lesz izom.
3. dirtboy naturál testépítő
4. aki keveri a tápkieget és a koxot az olvasson még sokat, mert qrvára nem ért hozzá.:)
van amikor szednek és van amikor nem.
pl nézd meg dolph zigglert fél évvel ezelőtt és most.
most kb 10 kilóval könnyebb,magasabb a tzs és laposabb is.
szerintem most szünetet tart.
azért írtam őt,mert az ő arcán látszott leginkább a növekedési hormon szedése.
batista mindig is szét volt kokszolva.
195centi 140 kiló atomszálkásan,folyamatosan fent tartva,szerintem ez nem lehetséges naturálban.
a mostaniak közül orton lehet naturál.
ha nála is összehasonlítod az 5 évvel ezelőtti formájával és ő a magasságához a legkisebb tömegű is.
taker-re és shawn m-re is ez vonatkozik.
az utóbbi 5 évben fele akkorák voltak,mint régen és sima gyúrós testalkatuk van,shawn m-nek még az se nagyon,semmi extra,max takernek van rendesen bele is 210 magas,50 körül van,ezek az extrák.
hhh-nak sinthol-ozva van a bicepsze.
nem azért mert kicsi,hanem mert szar az izomtapadás.
de nézd meg,ha nem visel könyökvédőt,akkor látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!