Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
amino-t vegyek vagy power protein-t, szteroidozáshoz.2012. jún. 29. 09:11
1/13 anonim válasza:
ha ennyit nemtudsz hova akarsz szteroidozni. kezd idegesíteni ez a sok kis 16éves akik 2hete kondiznak és már szteroidozni akarnak. (ha te nem ilyen vagy, én kérek elnézést, de akkor is megvan a szteroidosokról a véleményen. kivéve persze ha profi vagy de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem.)
3/13 Memphis04 válasza:
Az amino és a fehérje (power protein) NEM szteroid!!!
www.bodybuilder.hu regisztrálj és töltsd le a sárga kapszulát (ez egy könyv ami ingyenes ha bevagy regisztrálva)
Kötelező olvasmány. :D
Amúgy meg első a kaja ha az megvan jöhetnek a táplálékkiegészítők kaja nélkül ezeknek nincs értelme.
4/13 Zakathol válasza:
Semmi baj. A szüleid így is szeretnek!
5/13 A kérdező kommentje:
melyiket válaszam a szteroid mellé ez a kérdés?
2012. jún. 29. 12:13
6/13 Zakathol válasza:
Akkor már miért nem egy töltött pisztolyt szerzel? Ugyanaz a hatás, csak a pisztollyal gyorsabban éred el.
7/13 A kérdező kommentje:
basz ki válaszolj már.
2012. jún. 29. 12:26
8/13 Zakathol válasza:
Érteni picit magyar? Válaszoltam kérlek. Ha ennyi tudással akarsz szteroidot szedni, meg fogsz halni. A májad kinyírod, anélkül meg ugye elég nehéz meglenni...
9/13 A kérdező kommentje:
amino vagy pp?
2012. jún. 29. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!