Mit gondoltok, meddig lehet elmenni natúr testépítésben? Esetleg némi vitaminnal + normális táplálkozással.
Egyébként 5 hónapja járok rendszeresen edzeni.
Fejlődés az van,és kíváncsi lennék ,hogy meddig tudnám-e így csinálni,mert nem igazán bízom a tömegnövelőben,kreatinban és egyéb dolgokban :)
ha tömegnövelőzöl, kreatinozol, az nem káros, meg még naturál kategória :)
Azokra mondják , hogy nem naturál, aki szteroidot használ.
keress rá a nagy G-ben Illés Norbira
igen. kell neked egy multivitamin. a Biotech vitabolic minimum, de inkább a Scitec Multi Prot ajánlanám.
Meg kell neked edzés utánra egy adag tejsavófehérje szőlőcukorral, vagy vitargoval. (50g fehérje (két kanál) 30-35g szőlőcukor vagy vitargo).
Semmi bajod nem lesz a tömegnövelőktől, kreatintól, az átlag tömegnövelők szénhidrátrészét szőlőcukor teszi ki, a fehérjerészét pedig tejsavófehérje.
Kreatint pedig termeli a vese, hasnyálmirigy, ha káros lenne, akkor nem így találták volna ki az emberi szervezet működését.
Ahogy előttem is írták, egy jó vitamin a legfontosabb, és én is a Scitec-es Mutlti Pro Pak-ot tudom ajánlani, de ha az nem is, akkor minimum egy Mega Daily One, napi 2 kapszula.
Naturál testépítők pedig: Lénárd Lajos, Illés Norbert.
(...és természetesen használhatod a tömegnövelőket, fehérjéket, csak sorrendbe állítva a vitamin az első,
de -legfőképp edzés után- nagyon fontos a tejsavófehérje+szénhidrát, vagy egy jó minőségű tömegnövelő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!