Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Danabol mellet, milyen sűrűn...

Danabol mellet, milyen sűrűn érdemes edzeni? Heti 3 x másfél óra elég intenzív muay thai mellet? Kaja rendben!

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

En meg eletembe nem toltam semmi ilyet viszont ismeroseim "probalgattak"-az a legroszabb ha csak probalgatod:D

Tajekozottnak kell lenni mert konnyen tonkreteheted magadat vagy kidobhasz az ablakon nem kis osszegeket ha rosszul alkalmazod.

2012. jún. 20. 19:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Mint írtam az étrendem rendben van !

És azt is leirtam , hogy nem a verseny szerű box miat akarok koxolni hanem mert itt a nyár és gyorsan szeretnék gyarapodni ... Nem a mr.olimpiára készülök ...

2012. jún. 20. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor toljad nyugodtan es edz heti 5-6x sok ch,kreatin meg dana melett menni fog....De a kura vegen legalabb 1 honapig szedj zitazoniumot (venykoteles) de ha danat tudsz szerezni gondolom ez se fog gondot okozni.
2012. jún. 20. 20:06
 14/18 A kérdező kommentje:

Guarana , köszönöm szépen !

az első normális válasz és természetesen menni fog !:)

2012. jún. 20. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, hogy lehet valaki ennyire hiú állat, hogy egy nyárra képes beszedni minden szart pár kilóért, meg hogy a strandon bu.ziskodhasson. És még csak utánanézni is baszik, hogy milyen anyagokat szed be. Edz pár évet jó kajával és akkor nem kell ökörködni ilyen szarokkal.
2012. jún. 20. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:
20:14 es válaszolónak igaza van
2012. jún. 20. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:

miről beszélsz hülye gyerek már bocs de felhúz az izetlenség

tiszta izom mi a f@szról dumálsz ??? a víz meg a zsír az neked izom ?

vizet kidobja aszervezeted kúra után és nem marad rajtad semmi

2012. jún. 21. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
ha nem versenyzel,miért nem jársz terembe? ott könnyebben formálhatnád a tested,mint a muay thai-jal:) Kérdésre válaszolva: inkább stana,az tiszta izmot hoz,viszont sok a kamu..
2012. jún. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!