Birnám egyszerre a kézilabdát és a Thai Box-ot? Többi lent.
Fél éve kézilabdázom és nagyon szeretem de most nyári szünet van és el szeretnék kezdeni Thai boxolni és ha visszajön a kézilabda szezon akkor pont úgy lenne edzés hogy hétfőn : thaibox Kedd: kézilabda szerda Thaibox csütörtök: kézilabda Péntek: Thaibox
azt hallottam hogy a thai box nagyon kemény de ha tegyük fel eljárok már 3-4 hónapja akkor már viszonylag birnám a kézilabda mellett?
Vékonyabb tipus vagyok és önvédelem miatt érdekelne a thai box.
F/17
ha most nincs kézi edzés,akkor pont jól jöhetne ki,hogy felkeményítsd a combod a nyáron tb edzésen.
mert szétrúgott combokkal nem fogsz futkározni az biztos.
ha meg indul a kéziszezon,akkor húzz fel térdvédőt oldalra fordítva tb edzésen,mert sokan,főleg kezdők a térd oldalába rúgják a combost és megint csak nem lesz futkározás.
amíg felkeményedik a combod az kb 3-4 hónap.
de a térdhajlatodat nem tudod felkeményíteni.
ha meg versenyzel kéziben,akkor ez lehet fontos.
viszont az ökölvívásnál nem lenne ilyen gondod,hogy lerúgják a lábad és ki kell hagynod emiatt a kézit.
jobb mozgáskoordinációt ad,nehezebb eltalálni is egy bokszolót és persze az utcai bunyó amire készülsz elsősorban ökölharc.
szerintem arra menj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!