Cod2PB kérdése:
Gainer 3000, Amino ST 5300. Nemrég vettem ezt a 2 cuccot. Lehet ezeket egyszerre szedni, vagy egyiket ebben a hónapban, másikat a köviben? Kezdővagyok, nemértek hozzá.
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 18:00
1/3 anonim válasza:
csak külön lehet, és fokozatosan, a kettő között pedig kéne két hét tisztító kúrát csinálni spárgávaL(növény) és banánnal. Ügyelj a feltöltési és lecsengési időszakokra, meg arra, hogy hat után ne egyél ilyenkor.
2/3 anonim válasza:
Humoros kedvében van az előző válaszoló. Mondjuk én mást vettem volna. De ha már ez van akkor...
Személy szerint a Biotech-nek ezt a termékét nem vásárolnám meg, mert sajnos ebből egyrész nem derül ki milyen proteinből is áll, másrészt 35-40% alatti protein tartalmú tömegnöelőt ne mtartom túl ságosan jónak. Sajnos a protein és a szénhidráton kivül semmi más izomtömeget növelő alapanyag nincs benne. Naponta 1-3 adagot igyál. 1 adag (150g) + 4 db Amino ST5300 amino tabletta. Legalább több proteint fogsz bevinni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Edzés előtt 1adag gainer 2db aminotablettával,+ugyanez edzés után elegendő lenne napi adagnak?
2012. jún. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!