Pekkerke kérdése:
Ezzel a bringával mit-lehet csinálni? Mármint dirtezni stb.
2012. jún. 11. 18:33
1/9 anonim válasza:
Dirtizni szeretnél? Egy képről nem fogom megismerni a bicódat, próbáld ki, ha jó jó. Szétesni (ránézésre legalábbis) biztos nem fog, ha erre gondolsz.
2/9 A kérdező kommentje:
kössz kibróbáltam és lehet vele
2012. jún. 15. 13:41
3/9 anonim válasza:
dirtezni lehet vele,hibázni már kevésbé:azaz ha sok ugrást rontassz megdöglik.ezért inkább hobbystáknak jó akik eljutottak egy bizonyos szintre és tovább nem igazán akarnak menni,mert félnek,vagy bármi.
tuti trükök válalására bőven jó
4/9 A kérdező kommentje:
videókat léci küldjetek trükkökröl könnyűeket mert kezdő vagyok
2012. jún. 22. 08:14
5/9 anonim válasza:
youtubon van minden mint a vásárban.
youtube-bike tricks.
magyar elmagyarázós film nem van.(én egyelse taliztam) itt ott leírás van hogy,hogy csináld de az nem az igazi.keriteni kell egy csoportot azt velük nyomatni.
6/9 A kérdező kommentje:
honnan kericsek csoportot
2012. jún. 25. 10:10
7/9 anonim válasza:
dirt park.ha Bp-i vagy akkor könnyű.de vidéken sem lehetetlen.
8/9 A kérdező kommentje:
és hol van dirt park (Pécsen)
2012. jún. 29. 11:26
9/9 anonim válasza:
Pécset még sose voltam,úgyhogy csak tipp: az elnyomott "ex" sportolók a város szélén szoktak nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!