Kinek, mennyi volt a leghosszab útja bringával, megállás nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem 98km.2010. okt. 18. 08:03
1/11 anonim válasza:
80 km biztos volt, mert részt vettem egyszer egy ilyen versenyen. De egyébként nem tudom, szoktunk kirándulni, ahol 100 km körüli távot teszünk meg, de olyankor minden kocsmánál meg szoktunk állni :D
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt a 98km-t egy 80as évekbeli (condor)félverseny bringával tettem meg.Amitt pár éve 5eft ért (piacon) vettem karcmentes állapotban.(Nagyon hosszú túrákat,több ezer kilómétert megtettem ezzel a bringával,minden hiba nélkűl.Soha nem éreztem,hogy valami komolyabb bringa kéne túrázáshoz)
2010. okt. 18. 12:48
3/11 anonim válasza:
Nyáron 100+100km azzal mentem nyaralni.
4/11 anonim válasza:
Ha mindenféle (piros lámpa, vízfelvétel stb.) rövid megállást is számolunk, akkor ~50-80 km lehetett, ha a forgalmi okot nem, akkor ~120, ha csak a 10 percnél hosszabbakat, akkor több mint 200 km.
5/11 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, nem olvastam el figyelmesen, azt hittem összesen mennyi volt.. Ááá a 100km- nél legalább 4 szer negáltam! :))
6/11 anonim válasza:
a boltig (zárva volt) meg vissza :PXD
7/11 anonim válasza:
max 150km volt,de am a napi edzesem 50-80km :)
8/11 anonim válasza:
elozo vok
200km-t kibirnák egy nap alatt az biztos :D
majd jövöre :P
9/11 anonim válasza:
Pontosan 201. Viszont voltak megállók, enni is kell..
10/11 anonim válasza:
Igen, a régebbi bicikli-konstrukciók sokkal jobban megépített szerkezetek, mint ezek az újkori tákolmányok.
Én is egy 'retro-jellegű' keróval tettem meg előző hónapban egy 305,3 km-es túrát.
Bővebben róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!