Kung fu tanoncok! Mesélnétek nekem kicsit a kung fu edzések felépítéséről?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam a Nat Geo-n egy jó műsort a harcművészetekről,köztük a Kung furól is. Nagyon megtetszett,főleg ezek az állatstílusok. Egyből kiválaszt egy tanonc egy stílust az alapok megtanulása után egy tanonc és azt sajátítja el,vagy hogy van? És mennyire hasonlít a karatéhoz? Előnyt jelenthet,hogy 1.kyus karatés vagyok?2012. jún. 10. 21:03
1/2 anonim válasza:
Mindenképp előny, hogy csináltál már ilyesmit. Elég sok hasonlóság van a stílusok között alapvetően, mivel mindet embereknek találták ki, így hasonlóan tudjuk csinálni a rúgásokat, ütéseket. Esetleg kicsit más megközelítésben van a dolog, kicsit másképp. Persze azért vannak különböző technikák is. Viszont az edzés felépítése jelentősen más is lehet, ez edző függő, egy stíluson belül is rengeteg különbség szokott lenni két oktató között. Úgyhogy szerintem menj el minél több edzésre, amire tudsz és próbáld ki őket, meg kérdezz.
2/2 anonim válasza:
Kérdező, leírnád kérlek a national geographic műsor címét? Szívesen megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!