Mesélnétek nekem a nagy fogyásotokról?
Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, és az utóbbi öt évben nagyon elhíztam. Most 108 kiló vagyok. Szeretnék lefogyni legalább 40 kilót. (Akkor még csinos voltam.) Várom a tapasztalataitokat, különösen azokét, akiknek ilyen tetemes súlyfölösleggel kellett megküzdeni.2011. aug. 4. 23:02
1/5 anonim válasza:
175 cm-rel 18 évesen 80 kilósan elhatároztam, hogy lefogyok. Ez egy hosszú folyamat volt (3 hónap kb). Elkezdtem súlyzózni, esténként 10 percet kb TV-zés közben, aminek köszönhetően eleinte nem volt nagyon észrevehető a változás, sőt az izom növeléstől 84 kiló lettem, de tudtam h ez normális. Ezek után kezdett el szépen fokozatosan csökkenni a súlyom, jobb lett az állóképességem és frissebb voltam reggelenként. Az étrendre nagy súlyt fektettem. Az iskolai menzán sok levest ettem és mellőztem a szénhidrátban gazdag ételeket. A fehérje bevitel viszont nagyon fontos! Leginkább a sok tej ivást ajánlom. Az izmoknak nagyon jó. Innivalóként napközben citromlevet ittam sokat (mai napig). Olympos 50 százalékos citromlé (amivel legtöbbször teát ízesítenek.) A literes kiadás 250-300 Ft között van a kisboltokban. Szódával esetleg ásványvízzel (sima vízzel utálom) vegyítve kitűnő szomjúság oltó és ráadásul zsírt is éget! Én ezzel fogytam le 3 hónap alatt. Ma 68 kiló vagyok és nem csak hogy lefogytam de még a hasam is kockás és a felsőtestem (nem akarom fényezni magam) szép kidolgozott. :) Röviden tömören az egészről: citromlé, fehérjében gazdag ételek előtérben, szénhidrátban gazdag ételek csökkentése, és sport (ilyen nagy súlynál eleinte a könnyed tornát ajánlom, napi 10 perc bőven elég) Nekem csak 10 kiló volt amit le szerettem volna adni. Én egy hosszabb és hasznosabb fogyás mellett döntöttem. Persze szinte mindenki egyik napról a másikra szeretne lefogyni, de ez nem ilyen egyszerű. Egy kitartó, elszánt munka szükséges a siker elérése érdekében. Sok sikert kívánok neked! Üdv: M.!
2/5 anonim válasza:
Első válaszoló ugye tudod, hogy a tej nem fehérjeforrás ? :)
3/5 anonim válasza:
A házitej legfőképp nagy fehérjetartalommal bír, nmem tudom mi a gond vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!