Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Utcán milyen önvédelmi technik...

Utcán milyen önvédelmi technika a "legkézenfekvőbb"?

Figyelt kérdés
Tekintettel arra hogy egyre több cigány van,és ezek csoportosan támadhatnak késsel,pisztollyal,melyik az az önvédelem amivel a legegyszerűbben,rövid idő alatt lefegyverezhetném támadómat?
2012. jún. 2. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Oké, aláírom, az is igaz hogy nem vagyok kis darab én sem, belejátszik a 188 centim meg a közel 90kilóm, na meg a mentalitásom is. A többiben is igazad van részben, lennének meglátásaim, de nem fogok offolni.

Viszont éles helyzetben nem mindig sikerül időben reagálni ha csak a pisztolyban bízol, ottvan a stresszfaktor is, maradjunk annyiban hogy nem árt a gázpisztoly,de önmagában kevés.

Persze ez az én véleményem, nem fogok anyázni meg ilyesmik, simán leírom. :)

Olyan önvédelmi technika nincs amit egy-két hét alatt el lehet sajátítani, mindegyikhez legalább 2-3hónapos intenzív gyakorlás kell hogy használni tudd, és nagyfokú higgadtság, hogy eszedbe is jusson hogy mit kéne csinálni.

Tehát addig marad az hogy elfutsz, vagy ahogy írták elkerülöd a problémákat.

2012. jún. 2. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:

2-3 hónap a lóf@sszal egyenértékű (már elnézést a kifejezésért). A krav meg a defendo meg a rossz vicc kategória haladó jujutsu technikák bármiféle alap nélkül.

Használható önvédelmi tudáshoz több év pusztakezes és fegyveres közelharci gyakorlás kell. Fegyver ellen fegyver nélkül egy jól képzett pusztakezes elvérzik egy közepesen képzett fegyveressel szemben.

A gázpisztollyal van egy olyan probléma, hogy éles lőfegyver sem mindig menti meg az intézkedő rendőrt 7 méterről (a pisztolya tokban van) egy botos vagy késes támadó ellen. Egy gyakorlatlan ideges "fegyveres" meg még rosszabb helyzetben van.

2012. jún. 2. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Na igen, itt jön be hogy egy cigánybanda mennyire tekinthető képzettnek. A 2-3 hónapot minimum intervallumnak mondtam, az már ad valamilyen használható tudást.

Alapesetben a cigányokkal az a helyzet hogy ha visszaállsz és legalább 1et harcképtelenné teszel a többi angolosan távozik.

2012. jún. 2. 15:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Gumilövedékes fegyver is elég hatásos. Vagy akár a francia kés(pengét lő ki) De a legfontosabb a határozottság, nézz a szemükbe, ne félj tőlük.
2012. jún. 2. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Én általában a Moszkvai őrkutyámmal mászkálok ilyen helyeken, ha meglát egy cigányt, vagy egy alkeszt egyből rá akar fogni. Kerülnek minket messziről. Szinte mindenhova eltudom magammal vinni, kivéve melóhelyre, de oda robogóval járok.
2012. jún. 2. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Ostor. Egy barátom profi ostor "művész". Két méter hosszú ostorral centi pontossággal tud célozni. A hangsebesség fölötti sebességgel csapódik be. Iszonyatos ereje van. El se hinné az ember. Én is most tanulom. Felfogunk tölteni youtube-ra egy promóciós videót, majd belinkelem.
2012. jún. 2. 15:41
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez az ostoros érdekesnek hangzik,töltsed majd léccí,majd jól megnézem!
2012. jún. 4. 16:51
 18/19 anonim ***** válasza:
A videó szerint a gázpisztoly is akkor ér valamit, ha 5 méterről támadnak rád...
2012. jún. 20. 12:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Na jól van Skacok!Zárjuk le a témát!:DElég infó gyűlt!
2012. jún. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!