Mik a követelmények ahhoz, hogy fitness modell legyen valaki?
Most voltam nézőként a vasárnapi Bodysport kupán Szentendrén, ahol volt fitnesz modell kategória is.
A lényeg, hogy itt nem az izmosabb külső a nyerő, csak egy vékonyabb alapizomzat kell, persze teljesen lediétázva. Nagyobb izommal már a fitnesz figure kategóriában indultak. Itt találod a verseny képeit:
Montez: a fitnesz fugire kategóriában kajak 2 versenyző volt összvissz? :O Testépítésben meg 1? :D És az sem volt sokkal előrébb, mint a figurások.
S szoktak lenni amatőr versenyek, ahol nem olyan gáz, ha nincs lediétázva fullra az ember, mert mégiscsak nem ez az elsőszámú hivatása, és csak hobbiból, poénból kipróbálná a versenyzést? (nem én :D)
Kérdező, szerencséd van, mert azokhoz a torzakhoz már szteroid is kell, hormonális beavatkozás, plusz egy szuperjó genetika sem árt. Véletlenül nem leszel olyan sose. A sima fitness modellhez, meg úgy néz ki, kell a fullszárazság, ami egy nő esetében kicsit kényelmetlen lehet :\ De mindent a cél érdekében, hajrá! És ahogy észrevettem, különösebb izomzat sem kell.
Köszi,okosakat mondtatok,de engem onnantól érdekel,hogy kinézek egy versenyidőpontot...
mármint ált. nevezési díj, esetleg eü.kiskönyv,vizsgálatok, szervezethez tartozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!