Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi van akkor, ha besokall az...

Mi van akkor, ha besokall az ember?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy:

nekiálltam szálkásítani kb. 1 hónapja.Van észrevehető eredmény,tehát tulajdonképpen az ösztönzés pipa,de míg hét közben odafigyelek,betartom a kajám,és tényleg minden nap szinte úgy fekszem,hogy "igen,ma is megcsináltam",hétvégente elkajálom magam a rákba:/

Tudniillik,koleszos vagyok,szóval gondolj bele,mikor 1 hétig eszed azt a rákos putri kaját,milyen jó arra hazaérni,hogy anyu finom főztjével vár:D

És nem is a rendes kajával van gond,mert a zsíros kaják nem nagyon vannak jelen nálunk itthon sem,inkább az édesség,sütemények az az én kib@szott gyengém,mert mocsok édesszájú vagyok,és egyszeűen nem bírom,hogy ne egyek(néha nem is normál kereteken belül:D)

Valamint ugye,ami a szálkásításnak hátulütője,bár csak mérsékelten,de jelentkezik erőszint-visszaesés,meg alkatilag is pl. a derék-has tájról(ahonnan kéne) szálkásodok legnehezebben...és mikor ezek így összekombinálódnak a fejemben, hogy

"nem ehetek azt,amit akarok,gyengébb is leszek,meg nem is úgy megy a szálkásodás,ahogy kéne"

,vannak olyan gondolataim,hogy hagyom a f@szba az egészet...

Ezeket a gondolatokat azért általában sikerül gyorsan elhessegetni,de basszus,ez tiszta sz@r....veletek szokott ez lenni,vagy nálatok ez a fajta "besokallás"hogy jelentkezik???

2012. máj. 7. 22:54
 1/3 anonim válasza:
A félsiker is siker, ráadásul észrevetted, hogy hibázol, ide is írtál, tehát folytasd tovább. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz vagy hogy elsőre csont nélkül fog menni minden. Üdv az életben :-D Kitartás!!!
2012. máj. 7. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd: Ha a célt akarod, akkor az eszközt is akarnod kell. Ne csodálkozz, hogy nem a megfelelő ütemben haladsz, ha folyamat félre eszel hétvégente. Mással is előfordul, hogy elege van az egészből, de épp azért nem szabad hibázni. Ha egész héten sanyargattad magad, és hétvégén feladod, és tele eszed magad édességgel, akkor mit ért az egész heted? Semmit! Én diéta alatt egyszer sem eszek félre...máshogy nem csinálnám végig.
2012. máj. 8. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Na most én nem tudom nehezen hízol-e? Ahogy így olvastam, azt gondolom igen.De szerintem próbáld meg hogy csak mértékkel mondjuk le nyomtál 1 kemény edzést és meg jutalmazod magad mértékkel.:) Meg csinálj sok zsír égeto feladatot.Sok sikert ! :)
2012. máj. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!