Mik az ember legérzékenyebb/leggyengébb pontjai?
Sziasztok!
Azért szeretném ezt megkérdezni tőletek, hogyha utcán valaki megtámadna( csak 1 ember, mindenféle fegyver[ kés, pisztoly, vipera] nélkül) akkor melyek a legérzékenyebb pontjai, ami biztosan fájna neki. ?
ha az általad vázolt eset megtörténne és ahogy írtad nincs fegyver,akkor bunyózz férfiként,ne egyből a kö-csögségben gondolkodj.
sokkal jobb érzés visszagondolni arra,hogy igen,kiálltam magamért és jól meggyepáltam,mint arra,hogy plenyóból kézéllel nyakonb@sztam,aztán szétrúgtam a tökét,meg eltörtem az újait.
én pl az egyik legjobb haveromat így ismertem meg.
jól összeverekedtünk,lezúztam elég rendesen,én is kaptam nem sajnált,de nem folyamodtam aljassághoz,mert ő sem csinálta.
férfiként lejátszottuk,aztán piáltunk egyet.
az egyik legértékesebb üzleti kapcsolat és barátság lett belőle.
viszont ha eltördelem pl az ujjait,meg szétrúgom a tökét,valószínűleg egészen másképp alakult volna a dolog.
szóval a büntetést a megtorlást érdemes hozzáigazítani az elkövetett bűnhöz.
már megint f@szságokat írsz.
hol olvastad,vagy honnan veszed egyáltalán,hogy óvatoskodás volt?
egyébként meg ez a csing csung tényleg nevetséges.
múltkor lejött hozzánk edzeni egy ilyen csing csungos segédedző.
sparringoltunk,jött előre folyamatosan,meg ilyen f@sz mozdulatokkal próbált egyfolytában sorozni merev nyakkal.
kiléptem oldalra és úgy keresztbe vertem,hogy kirepült a fogvédője.
és még azért is f@szság amit írsz,mert tapasztalatlanságról,hozzá nem értésről árulkodik.
támadás,támadás...
1000 féle támadás lehet,pl lökdös egy részeg,annak elég ha beb@sz az ember néhányat és megnyugszik,nem kell megölni.
és megint más,ha rámtörik a lakás ajtaját,akkor tényleg mindent be lehet vetni,mert ott már komoly gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!