Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy hónap alatt lehet izmosodni?

Egy hónap alatt lehet izmosodni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és izmosodni szertnék vannak súlyzóim is meg minden... Lesz eredménye ha heti 4 alkalommal edzek? 1hónapom van :D

2012. ápr. 14. 20:49
 1/8 dirtboy ***** válasza:

mi lesz 1 hónap múlva hogy csak annyi időd van?

nem hiszem hogy más számára lenne észre vehető változás rajtad.

sokra ne számíts ennyi idő alatt.

remélem az étrended rendben lesz.

2012. ápr. 14. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
nem. A testépítés(=izmosodás) nem hónapok hanem évek kérdése. Emellet ha nincs étrended akkor semmit nem ér az edzés.
2012. ápr. 14. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idő kellene a fejlődéshez? Am csak azért van 1 hónapom mert utánna nem lesz idő az edzésre!
2012. ápr. 14. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Lesz eredménye ha heti 4 alkalommal edzek?"

Ez tetszik.

Ha kezdőként megy a heti 4nap edzés akkor

a) kivételes genetikád van

b) /ami valószínűbb/ p*csafüst az edzésed és nem érsz el vele semmit.

Alapesetben úgy indul hogy minimum 3hónap könnyű átmozgató edzés, hogy megtanuld szabályosan végezni a gyakorlatokat, beállítsd az étrendedet, és összerakd az edzésterved, utána tudsz elkezdeni intenzíven edzeni.

Szóval nem, egy hónap alatt nem fogsz túl sok mindent elérni.

Mielőtt kérdeznéd, szteroidokkal meg más "okossággal" sem.

Átlag 6-10hónap után lesz látható eredménye hogy edzel, és olyan 2év után látványos.

2012. ápr. 14. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha pedig utána nem edzel, akkor az a pici fejlődés is gyorsan elillan.
2012. ápr. 14. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
am már gyúrok 2 hónapja van eredménye és csak arra lettem volna kivácsi h +1 hónap alatt lenne e még fejlődés
2012. ápr. 14. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha csinálod akkor valamennyi lesz, ha nem csinálod akkor nem, de ez szerintem nyilvánvaló.

Viszont ha abbahagyod akkor másfél hónap alatt eltűnik minden, nekem 2év után kellett januárban abbahagynom egy baleset miatt (gerinctörés, 3 törött borda, rotátorköpenyszakadás), és ezalatt a ~3hóap alatt kb a 8hónappal ezelőtti állapotra estem vissza.

2012. ápr. 14. 21:13
 8/8 anonim válasza:
én is msot edzőterembe járok 1hónapomvan abból is már valami 10valahány nap hogy a katcsira felkészüljek azt lealázzam a moylembert aki fél retteg és ygakszikérdéseken fenyegeti emg amelós embereket össze visza hogy ne dolgozzanak de pedig fogok dolgozni emrt engem még mindig vár a feleségem meg a fiam és a katcsiba fogok mivel ott van ismeretségem :) szokjmár hozzá molyemberke hogy te vagy a vesztes itt msot teállsz félre ! mert n a halált is túl éltem!
2017. márc. 9. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!