1-2-3 hónap alatt mennyit lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Szóval egy hónap alatt mennyit lehet izmosodni, hogy látványos legyen? Miket csináljak, hogy a leghatásosabb legyen az eredmény? Sajhnos a környékünkön nincs semmilyen sport centrum, és konditerem.2010. júl. 21. 10:25
1/5 anonim válasza:
2/5 clint válasza:
valamilyen változásnak mindenképp látszani kell.
3/5 anonim válasza:
nekem ismerősöm 1 hónap alatt soványról full izmosra kigyúrta magát!egy kis fehérje meg egy kis kox és te is el tudod érni:D!
De én nem tanácsolom neked.Ha van pénzed fehérjét vagy tömegnövelőt szedhetsz és akkor 2-3 hónap alatt látványosan fejlődhetsz.Persze csak ha mindent jól csinálsz....
4/5 anonim válasza:
Ha jól edzel,eszel és pihensz szépen ki lehet kerekedni 1-2 hónap alatt.Persze ez a kiinduló állapothoz képest nagy változás.Ez azért még nem számottevő izomnövekedés.És ez egy idő szépen lassulni fog
5/5 A kérdező kommentje:
Értem...Köszi a válaszokat.
2010. júl. 21. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!