Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Igaz vagy csak sokan szarul...

Igaz vagy csak sokan szarul szedik?

Figyelt kérdés

normális kaja+sok fehérje+danabol hoz elég sok kg izmot vagy vizet?

első kúra lenne.

2012. ápr. 4. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hoz egy kis izmot és még több vizet. Aztán, hogy mi marad meg az izomból kúra után más kérdés.:)
2012. ápr. 4. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:

én nekem azt írta valaki aki már kb.20éve testépítő és versenyzik és szteroidozik hogy normális étrend+nagyon sok fehérje+danabol 10-12izmot hoz annyi idő alatt amennyi ideig tart a kúra(10 hét) és még zsír+víz.

ja és le lenne vezetve rendesen.

2012. ápr. 4. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz versenyezni, akkor felesleges koxolni, ha pedig a versenyzés a cél akkor meg komolyabb cucc kéne, nem ilyen tablettás sz@r.
2012. ápr. 4. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
de amit az előbb írtam arra válaszolj lécci mert érdekel a válaszod.
2012. ápr. 4. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
kérlek válaszolj
2012. ápr. 5. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem írtál kérdést, mivel nem látok kérdőjelet.:)

Szóval nyilván több marad meg, ha rendesen le van vezetve és a fehérjebeviteled is 3g*testtömeg kg felett van, de még mindig azt mondom, hogy mérlegeld, hogy megéri e.

Azt senki nem tudja megmondani, hogy neked ez pont mennyit hoz és mi marad meg.

2012. ápr. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!