Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó az, hogy az emberek...

Mire jó az, hogy az emberek szedik a sok táplálékkiegészítőt?

Figyelt kérdés
... És az, hogy ma minden 2. ember kigyúrt állat? Bezzeg egy szekrényt, amit két 20 kilós emos gond nélkül felvisz a lépcsőn, ti 6-an se tudnátok... Plusz ha elzárom a tápszert tőletek, 2 hét alatt leengedtek, mint a pöttyöslabda. Fel lehet hördülni, de ezt tapasztalom, és ez az igazság. Miért nem jó simán, egészségesen kigyúrni magát valakinek?
2011. júl. 19. 23:44
1 2 3
 1/22 FAKhelper ***** válasza:

Nos, annak, amiről te beszélsz köze nincs a táplálékkiegészítőhöz. A tápkieg azért van, hogy segítsen súlyt felszedni, amit később edzéssel izommá alakítasz.

"Bezzeg egy szekrényt, amit két 20 kilós emos gond nélkül felvisz a lépcsőn, ti 6-an se tudnátok"

Ezt a mondatodat felejtsd el, mert úgy, ahogy van, hülyeség.

"Plusz ha elzárom a tápszert tőletek, 2 hét alatt leengedtek, mint a pöttyöslabda"

Ezt szintén, mert azt sem tudod, mit beszélsz.

Am én speciel nem szedtem semmit 3 évig és azt mondhatom, h úgy is jó, csak mivel egy idő után nem tudtam hízni, segített volna a tápkieg súlyt növelni. De mivel azt sem tudod, h mi a dolgok között a különbség, hiába is magyaráznám.

2011. júl. 19. 23:54
 2/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, te valami irdatlan nagy, tudatlan balf@sz vagy... Először nézz utána mi a különbség a táplálékkiegészítők és az anabolikus szteroidok között. Másodszor: minek pofázol bele olyanba amiről fingod nincs?
2011. júl. 19. 23:57
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát azért nem beszélek hülyeséget. Megkértem izompacsirta barátomat (Volumass 35-öt szed tutira, meg még valamit, amit sosem tudok megjegyezni), hogy segítsen már felvenni a szekrényt. Ő mondta, hogy oké, végülis naponta 150 kilót nyom ki fekve (ezt láttam már), plusz szólt két másik izomállatnak, és meg se tudták fogni a szekrényt... Fölb*sztam magam, és apámmal ketten felhoztuk (168 cm vagyok, 62 kg, egészséges izomzattal rendelkezem).

Jártam anno konditerembe, volt ott egy f*szi, elég szépen ki volt gyúrva, aztán elkezdett dolgozni, 2 hónap múlva meg úgy lefogyott, hogy a csuklóm vastagabb volt, mint a nyaka. Jóba vagyok egy másik emberrel is, aki mondta, hogy a tápkiegészítők 80%-a kamu, mert nem a kaját köti meg az izmaidban, hanem a vizet... Tehát kihugyozod az izmaid.

2011. júl. 20. 00:04
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezaz, jönnek az olyanok akiknek az agyuk helyére is sikerült izmot gyúrni... :) B*szkikám, feltettem egy kérdést, elvileg az oldal arra való, hogy tájékozódjunk, te meg leb*lfaszozol? Egyél még 20 kiló kreatint, 2 év múlva meg nem áll a f*szod a sok egészségtelen sz*rtól. Hiába lesz jó tested ha nem fogsz kelleni a nőknek.
2011. júl. 20. 00:09
 5/22 FAKhelper ***** válasza:
uramisten:D na jó, nem kezdek kisregényt írni, de egyrészt akkor balf@sz emberek, másrészt nem a tápkieg+gyúrástól néztek ki úgy. Harmadrészt a srác sem attól fogyott le, a csávó meg hülyeséget beszélt és ő sem tudja, h mi az a tápkieg. De nem védeni akarom am a táplálékkiegészítőt, csak ha nem tudod, h mi az, akkor ne írj hülyeséget, ennyi.
2011. júl. 20. 00:11
 6/22 anonim ***** válasza:
tudatlan vagy kérdező. inkább olvass utána a dolgoknak, ne pattogj itt :)
2011. júl. 20. 01:28
 7/22 anonim ***** válasza:

Először is kérdező erősen kevered a táplálék kiegészítőt az anabolikus szteroiddal.

Ha pedig ezzel az alapvető különbséggel sem vagy tisztában,akkor nem érzem jogosnak a vádjaidat.

Amúgy meg értem mi az amiről te beszélsz.

Egy ideig dolgoztam bútorraktárban és az első hónapokban valóban meggebettem,de aztán megtanultam a súlypontos emeléseket,kihasználni a tárgy lendületét stb és ezzel a tudással már simán vittem a hónom alatt az 50-60 kilós bútorlapokat,mozgattam a nehéz szekrényeket.Szóval technikai hiányosságokat felróni egy hozzá nem értőnek-legyen az testépítő vagy sem-szintén éretlen gondolkodás.

Egyébként erről az összezuhanásos jelenségről sokat mesélt egy sittes haverom.Jöttek a nagyobb darab új húsok 110-120 kilóval és fél év alatt lementek szépen 80-85 kilóra,mert nem tudtak annyi kalóriát bevinni,amennyivel meg tudták volna tartani a súlyuk.

2011. júl. 20. 03:45
 8/22 anonim ***** válasza:
Mit kever össze? A szteoridoknak sincs semmi ilyen hatása. Kérdező sajnos tajgetosz pozitív vagy, baromságokat beszélsz, tényként mondasz hatalmas idiótaságokat, túlzol és hazudozol.
2011. júl. 20. 06:04
 9/22 anonim ***** válasza:

"Egyél még 20 kiló kreatint, 2 év múlva meg nem áll a f*szod a sok egészségtelen sz*rtól. Hiába lesz jó tested ha nem fogsz kelleni a nőknek."

Nem is állt fel soha, mert NŐ vagyok, te agyatlan :) A többiek már mindent elmondtak, de nem hiszem hogy bármit is felfogtál belőle, mert a legalapvetőbb dolgokkal sem agy tisztában...

2011. júl. 20. 09:16
 10/22 anonim ***** válasza:

fogalmad sincs a táplálékkiegészítőkről, hogy valójában mik is azok, miért is vannak. ezen felül még a biológiához és a sporthoz sem értesz, ez bőven kiderül a szavaidból. hülyeségeket beszélsz, amit mondasz az lehetetlen esemény, valószínű hogy csak kitaláltad.

kár beléd a levegő, keress egy hegyet és lefelé válaszd a rövidebb utat.

2011. júl. 20. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!