Mire jó az, hogy az emberek szedik a sok táplálékkiegészítőt?
Nos, annak, amiről te beszélsz köze nincs a táplálékkiegészítőhöz. A tápkieg azért van, hogy segítsen súlyt felszedni, amit később edzéssel izommá alakítasz.
"Bezzeg egy szekrényt, amit két 20 kilós emos gond nélkül felvisz a lépcsőn, ti 6-an se tudnátok"
Ezt a mondatodat felejtsd el, mert úgy, ahogy van, hülyeség.
"Plusz ha elzárom a tápszert tőletek, 2 hét alatt leengedtek, mint a pöttyöslabda"
Ezt szintén, mert azt sem tudod, mit beszélsz.
Am én speciel nem szedtem semmit 3 évig és azt mondhatom, h úgy is jó, csak mivel egy idő után nem tudtam hízni, segített volna a tápkieg súlyt növelni. De mivel azt sem tudod, h mi a dolgok között a különbség, hiába is magyaráznám.
Hát azért nem beszélek hülyeséget. Megkértem izompacsirta barátomat (Volumass 35-öt szed tutira, meg még valamit, amit sosem tudok megjegyezni), hogy segítsen már felvenni a szekrényt. Ő mondta, hogy oké, végülis naponta 150 kilót nyom ki fekve (ezt láttam már), plusz szólt két másik izomállatnak, és meg se tudták fogni a szekrényt... Fölb*sztam magam, és apámmal ketten felhoztuk (168 cm vagyok, 62 kg, egészséges izomzattal rendelkezem).
Jártam anno konditerembe, volt ott egy f*szi, elég szépen ki volt gyúrva, aztán elkezdett dolgozni, 2 hónap múlva meg úgy lefogyott, hogy a csuklóm vastagabb volt, mint a nyaka. Jóba vagyok egy másik emberrel is, aki mondta, hogy a tápkiegészítők 80%-a kamu, mert nem a kaját köti meg az izmaidban, hanem a vizet... Tehát kihugyozod az izmaid.
Először is kérdező erősen kevered a táplálék kiegészítőt az anabolikus szteroiddal.
Ha pedig ezzel az alapvető különbséggel sem vagy tisztában,akkor nem érzem jogosnak a vádjaidat.
Amúgy meg értem mi az amiről te beszélsz.
Egy ideig dolgoztam bútorraktárban és az első hónapokban valóban meggebettem,de aztán megtanultam a súlypontos emeléseket,kihasználni a tárgy lendületét stb és ezzel a tudással már simán vittem a hónom alatt az 50-60 kilós bútorlapokat,mozgattam a nehéz szekrényeket.Szóval technikai hiányosságokat felróni egy hozzá nem értőnek-legyen az testépítő vagy sem-szintén éretlen gondolkodás.
Egyébként erről az összezuhanásos jelenségről sokat mesélt egy sittes haverom.Jöttek a nagyobb darab új húsok 110-120 kilóval és fél év alatt lementek szépen 80-85 kilóra,mert nem tudtak annyi kalóriát bevinni,amennyivel meg tudták volna tartani a súlyuk.
"Egyél még 20 kiló kreatint, 2 év múlva meg nem áll a f*szod a sok egészségtelen sz*rtól. Hiába lesz jó tested ha nem fogsz kelleni a nőknek."
Nem is állt fel soha, mert NŐ vagyok, te agyatlan :) A többiek már mindent elmondtak, de nem hiszem hogy bármit is felfogtál belőle, mert a legalapvetőbb dolgokkal sem agy tisztában...
fogalmad sincs a táplálékkiegészítőkről, hogy valójában mik is azok, miért is vannak. ezen felül még a biológiához és a sporthoz sem értesz, ez bőven kiderül a szavaidból. hülyeségeket beszélsz, amit mondasz az lehetetlen esemény, valószínű hogy csak kitaláltad.
kár beléd a levegő, keress egy hegyet és lefelé válaszd a rövidebb utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!