Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó az, hogy az emberek...

Mire jó az, hogy az emberek szedik a sok táplálékkiegészítőt?

Figyelt kérdés
... És az, hogy ma minden 2. ember kigyúrt állat? Bezzeg egy szekrényt, amit két 20 kilós emos gond nélkül felvisz a lépcsőn, ti 6-an se tudnátok... Plusz ha elzárom a tápszert tőletek, 2 hét alatt leengedtek, mint a pöttyöslabda. Fel lehet hördülni, de ezt tapasztalom, és ez az igazság. Miért nem jó simán, egészségesen kigyúrni magát valakinek?
2011. júl. 19. 23:44
1 2 3
 11/22 danya válasza:

"Nem is állt fel soha....mert Nő vagyok"

:D

2011. júl. 20. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Ezzel a kérdéssel jól megnevettettél haver :)))
2011. júl. 20. 11:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden 2. ember kigyúrt állat , hanem minden 2. ember el van hízva :D
2011. júl. 20. 11:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Oké, látom nem jut el a tudatotokig, amit mondani akarok. Nem baj, éljetek álomvilágban, aztán majd amikor nem tudtok felállni az ágyból az ínszakadások miatt, gondoljatok szavaimra. :) Aki meg azt írta, hogy a szteroidok nem károsak, az menjen vissza az időben, szülessen újra, és kérje meg a szüleit, hogy adjanak még egy löketet, hátha több esze lesz.

De mondok mást: egészséges felgyorsítani egy természetes folyamatot? Végülis előbb-utóbb úgyis nagydarabok lesztek, de egészséges felgyorsítani ezt? Melyik az egészségesebb, a napérlelte paradicsom a kertedben, vagy amit biomódszerrel 1 hét alatt pumpálnak fel a filklerben, telefecskendezve sz*rságokkal?

2011. júl. 20. 16:28
 15/22 anonim ***** válasza:
öreg! nem jut el a tudatunkig mert hülyeséget beszélsz! fogalmatlan vagy! nem tudod mi az a szteroid, nem tutod miért találták ki és mik a mellékhatásai, nem tudod hogy működik. ugyanez a táplálékkiegésztők esetében.... nem tudod mi a kettő között a különbség! keversz mindent! jössz ezekkel az idétlen kisiskoláshoz illő példákkal, hogy a 2 20kg-os emós fiú felviszi de a kigyúrt nem, mert fel van pumpálva... aki 150-et nyom fekve az 110-120al szériázik. fingod sincs ahhoz mennyi erő kell. aztán ez a paradicsomos hasonlat is csodálatos. csak azt felejted el, hogy nem csak két szín létezik a fekete meg a fehér. az emberi hülyeség az egy tényező. mindennek meg van a maga módja. meg van hogy a tápkiegeket miért és kiknek találták ki, és annak is hogy a szteroidokat. azért mert te hülyéket ismersz attól még nem a tápkieg a hibás. a kóla ivást is ugyanúgy túlzásba lehet vinni, a mi már nem egészséges. amúgy tápkieget mondasz de szteroidokról beszélsz. meg mi az hogy neked ez a tapasztalatod? meg hogy 2 hét alatt leenged mint a pöttyöslabda? koxosokat nézegetsz és méregetsz szabadidődben vagy mi? az izom ha nem kapja meg a megfelelő terhelést és tápanyagot a szervezet leépíti. 2 hét alatt meg senki sem eszik össze ha elzárják a "tápszert" esetleg ha a hülye gyerek beszed valami olcsó szteroidot amitől azt hiszi hogy hú de izmos lesz, de az még mindig nem a tápkieg!!! olyan értelmi szinten vagy mint azok a 20kg-os kis tudatlanok akik lejönnek edzeni és 1 hónap után már koxolnak, mert azt hiszik, hogy fél év alatt izomkolosszusok lesznek. ajánlom a figyelmedbe a google-t ahol keresd meg a szteroid fogalmát és olvasgasd. utána pedig a táplálékkiegészítővel folytasd meg egy általános iskolás biológia könyvvel ahol megtudod mik azok a makrotápanyagok, mi az a fehérje. bár valószínűleg kár beléd a szó...
2011. júl. 20. 17:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Neked kéne visszamenni az időben, hogy újra kérd a löketed, de ezúttal a faltövére. Egy normális szavad nincs, ezért nem is erőlködik senki, nem tudnád felfogni a kis fogyatékos agyaddal.
2011. júl. 20. 18:35
 17/22 A kérdező kommentje:

B*szná meg a jó büdös k*rva Isten, normálisan kérdeztem! Nem kell hülyézni, tudom mi az a Danabol, mi az a Napozin, ismerem a Scitec Nutrition elég sok termékét; ha arra kérnek, hogy nyomjak fekve, tudom hogy hogyan kezdjek neki, tudok bicepszre kalapácsgyakorlatot csinálni, koncentrált bicepszezni, ismerem a Scott-padot, tudok tricepszre börtöngyakorlatot csinálni (f*sz tudja mi a hivatalos neve), tudok hátra fűrészelni vagy vállighúzni, vállra állighúzni, csuklyára ismerem a kis körkörös mozdulatokat, lábra meg a kitörést és a guggolást (tudok még, de azoknak vagy a nevét nem tudom, vagy nem ugrik be). Fél évig próbáltam gyúrni, aztán totál beleuntam, legutoljára egy éve voltam konditerembe, de a 80kg-ot, amivel befejeztem, még mai napig kinyomom (bár már nem 4-szer, csak 1-szer). Tudom hogyan kell piramisedzést csinálni, vagy hogyan kell az izmokat bedurrantani. Azért ne nézz már totál hülyegyereknek, aki azt se tudja, mi az a fekvőtámasz és itt kérdezősködik, jó??? F*szom se érdekli a makrokajáid meg az emberi test, dr. PhD. héhaver. Attól még megkérdezhetem azt, ami érdekel, nem? Valószínű te se tudsz sokat Dél-Amerikai országok közgazdaságáról, közgadaságáról, az ottani vállalatok makro- és mikorkörnyezetéről, a kultúrájáról, a nyelvjárásokról stb., de ha feltennél egy kérdést ide, akkor normális hangnemben válaszolnék? A kib*szott tápszerelzárást meg a pöttyöslabdát iróniának szántam, ha neked ennyi nem esik le, akkor gondolkozz el ki a hülye. A szekrénypakolás meg saját tapasztalat, éehet a csávókák voltak bénák, de most ha belegondolsz... oké, emelgeti a súlyait, de azon a rúdon van biztos fogás, meg tudod markolni, a szekrényt meg hol? Oda nyers paraszti erő kell, nem porizom.

Az utolsó válaszolónak meg őszintén kívánom, hogy tegye boldoggá hátulról 6 afrikai benszülött bantunéger. Tessék, én is tudok így beszélni. Én eddig azt hittem, hogy az izommal fegyelem párosul... A te esetedben viszont bunkóság.

Köszönöm azért a válaszokat, senkivel nem akarok haragot, de bánt, hogy egyesek nem tudnak normálisan válaszolni. Az már biztos, hogy edzéssel kapcsolatos kérdést se írok ki többet. Na pá. :)

2011. júl. 21. 00:12
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Te kis degenerált g*ciláda. Te kezdted a pofázást, válasz meg nem tetszik a kis tetű formádnak mi? Nem kérdeztél normálisan, utána meg elkezdtél pofázni és oktatni arról amiről fingod nincs. Ne legyél megsértődve, hanem gondolkozz el rajta, miért vagy nyomorék és lődd fejbe magad.
2011. júl. 21. 06:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Megpróbálok normálisan válaszolni neked!

Ha valaki sokat olvas a témáról,tájékozódik, sok mindent megtudhat az edzésről az étkezésről,a koxról,a tápkiegről és úgy általában mindenről.

Itt a témával komolyan foglalkozó emberek válaszolgatnak (általában),akiket nagyon idegesíthet hogy arról mondasz alaptalan véleményt(tényként előadva) amiről fogalmad sincs.

Elhiszem hogy edzettél,ismersz gyakorlatokat,a haverod nem bírta el a szekrényt...stb,de felesleges bizonyított (orvosilag,táplálkozástudományilag stb) TÉNYEKKEL szembeszállnod,ugyanis nincs igazad. Ha akarod belátod,ha akarod nem. Ezek nem izmosítanak,nem fújnak fel és ha elhiszed,ha nem csak koncentrált tápanyagok.

Ha izomnövelő szerek lennének mindenki izmos lenne. Nem helyettesítik az edzést,étkezést,pihenést,gondolkodást.

Az aki nem bírta el a szekrényt elég kis butus lehet ha naponta 150kilóval nyomkod,könnyen előfordulhat hogy a túledzettségtől gyenge,mert hogy az alapokkal nincs tisztában az fix.

Nem akarok vitázni mert ahogy látom,te ezt eldöntötted és kötöd az ebet a karóhoz. Minden válaszoló igazat mondott még ha a hangnem nem is tetszett.

NEM TUDSZ TE A TÁPKIEGRŐL/POROKRÓL semmit,ezért tárgytalan és parttalan magyarázkodás ez mindenki részéről.

Ettől nem vagy kevesebb,nem vagy hülye,csak egy olyan ember aki nem látja a fától az erdőt és meg sem próbál ezen változtatni! Béke van!

Sok sikert az élet minden területén!

2011. júl. 21. 11:12
 20/22 antikarakter ***** válasza:
szellemi fogyatékos hülyegyerek -.-
2011. júl. 21. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!