Az ilyen "szteroidok" mennyire károsak?
Figyelt kérdés
Pár éve már kondizok és hol abba hagytam majd újra elkezdtem , egyszóval nem vagyok az a kigyúrt állat de azért van rajtam izom és jó erőbe vagyok. Egyik ismerősöm ajánlotta ezt: (mindjárt belinkelem) azt mondta nem szedett be belőle csak 10-15 szemet és nagyon jó eredményt ért el, erősebb lett és nőtt az izomzata , és tényleg "nagyobb" lett.
De nem szedi mert lassítja állítása szerint a sportban. Mellékhatást rajta nem fedeztem fel, eddig is ugyan ilyen volt ,se pattanás , szőrösödés. És még áll is neki rendesen :D
Nem, konkrétan ez az de sustanon az is és kapszulás.
Szerintetek?
2012. márc. 30. 20:21
1/8 A kérdező kommentje:
Szóval van már alakom hozzá , de már tényleg szeretném komolyan venni és látványosabb eredményt elérni. Kipróbáljam?
2012. márc. 30. 20:22
2/8 anonim válasza:
Ne. Tedd rendbe az étrended, edzésed, pihenj eleget, és ezt az életvitelt folytasd 5-6évig amíg elnem éred a genetikai határaid. Aztán ha mégtöbbet szeretnél, esetleg lehet szó kox-ról.
3/8 anonim válasza:
Ez nem szteroid, ha ilyet kérdezel akkor az alapokkal is baj van, se edzeni se enni nem tudsz valószínűleg rendesen. A rendes sustanon ampullás tesztoszteron mix, amiből 10-15 ampulla már hoz látható eredményt, nem 10-15 szem pro-hormon. Ez felesleges pénzkidobás mindössze.
4/8 anonim válasza:
Milyen 5-6 év elérni a határokat??? Akkor te se tudsz szart se, 10 év után még mindig tudok fejlődni bármilyen "dolog"nélkül: tiszta étrend, tudatos edzés és minőségi étrend kiegészítők, másra nincs szükségem.
5/8 A kérdező kommentje:
Még jó hogy a kérdésre válaszoltatok...
2012. ápr. 4. 15:25
6/8 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdésre választ se lehet adni!
7/8 A kérdező kommentje:
Mért hülye kérdés az hogy vannak e mellékhatásai az ilyen piruláknak?
Attól ,hogy te nem tudsz válaszolni rá még nem hülye kérdés
2012. ápr. 5. 23:35
8/8 anonim válasza:
Miért szerinted létezik kapszulás sustanon? A pro-hormonok és a szteroidok között nagy különbség van. Az egyik természetes növénykivonat a másik pedig mesterségesen előállított tesztoszteron mix. Nem nem káros amit te akarsz szedni, az egy nagy felesleges semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!