Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Késő elkezdeni?

ARómai™ kérdése:

Késő elkezdeni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és szeretnék elkezdeni valami küzdősportot. Arra lennék kiváncsi, hogy nem-e késő már ebben a korban elkezdeni akár a versenyszerű sportot?

2012. márc. 27. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja,és azt kihagytam hogy igen jók lesznek tőle a reflexeid.

És még valami...

Lehet hogy ez téged nem érint,de azért leírom.

Sok olyan embert ismerek az iskolámból,hogy amíg judozott addig 5-ös tanuló volt,nagyon ritkán becsúszott egy 4-es.

De mikor abbahagyták,a többségnek igen leromlottak a jegyei.

És tényleg nagyon hasznos önvédelemre,ha elkezded,te is jól tapasztalni fogod.

2012. ápr. 7. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor ti se tanultok olyat hogy megrúgnak és ütnek . Ez azért eléggé nagy hiba nem tudod milyen pl ha kicomboznak nem vagy felkészülve egy gyors balegyenesre ok hogy valaki aki nem járt semmire és utcán se nagyon verekedett embert megtudsz verni ,de mondjuk járt kicsit boxolni vagy rendszeresen verekszik utcán nem egy majális ott kapni tőle az első pofonokat .
2012. ápr. 11. 08:41
 13/13 anonim válasza:
Azért én megnézném, hogy az MMA-ban hogy teljesítenek a judosok...
2013. okt. 26. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!