Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Késő elkezdeni?

ARómai™ kérdése:

Késő elkezdeni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és szeretnék elkezdeni valami küzdősportot. Arra lennék kiváncsi, hogy nem-e késő már ebben a korban elkezdeni akár a versenyszerű sportot?

2012. márc. 27. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz nagy versenyekre menni, akkor nem késő
2012. márc. 27. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem
2012. márc. 28. 10:43
 3/13 anonim válasza:

Soha sem késő belevágni! :)

Fiatal ember vagy.. ismerek olyat aki 30 akárhány évesen kezdette el bunyózni és versenyekre jár meg minden.

2012. márc. 28. 20:18
 4/13 lee12 ***** válasza:

simán jó vagy bármiben

vannak akik 25 évesen kezdik(boxtól kezdve bármi) és versenyeznek csak külön otthon edzés és edzésen 150%

2012. márc. 28. 21:25
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, szabadharcra vagy muay-thai -ra gondoltam :)
2012. márc. 28. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem késő, én is 20 évesen kezdtem thai boxolni, bár engem a versenyzés nem érdekel. De vannak a csapatomban olyanok is, akik 30 felett kezdtek el járni, és egész jók már :) Soha nem késő sportolni.
2012. márc. 29. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Kezdj el Judozni,hasznos önvédelmi sport. De ha versenyekre akarsz járni,akkor nem biztos hogy az a legjobb választás.

(Persze lehet versenyezni,de azok már profik)

2012. márc. 30. 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Hova is mennél szabadharcolni ?
2012. márc. 31. 06:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Utsó előttitől kérdezném, hogy az ő Judo edzésén mennyire készítenek fel rugások ütések ellen csak , mert én anno jártam és ezek nem nagyon szerepeltek benne na most akkor kiváncsi lennék ,hogy hogyan készítenek fel önvédelemre , mert mondtad hogy felszoktak . Hívnak külsőst ?
2012. márc. 31. 06:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát,én judozom,és soha nem volt bajom azzal hogy megvédjem magam.Egyszer egy cigánygyerekkel kellett verekednem,szaladt felém és szinte rutinosan elkaptam a kezét,és földhöz vágtam.Ott pedig egy judos ellen szinte semmit sem ér.

És amúgy megeddződik az ember,fogása is erősebb lesz,így igen egyszerű megverni valakit.Na meg persze a gáncsok is ott vannak,melyek meg főleg hasznosak.

És ez bizony még az amatőr szintbe beletartozik.

Szóval szerintem érdemes belekezdeni.

2012. ápr. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!