ON.100% Whey Gold Standard-ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Jobb mint a 100% Whey Protein?
Leginkább az érdekelne hogy emészthetősége milyen, jobban tudja-e hasznosítani az izomzat.
2012. febr. 17. 19:24
2/7 anonim válasza:
huh , nem vettem észre a "jobb mint a 100% whey pro?" kérdésed , nos , fényévekkel előtte jár
3/7 anonim válasza:
optimum a világ legjobb márkája, a gold standard pedig a világ vezető proteinje jó pár éve, ennyiből remélem össze tudod rakni
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A Whey Proteinnel kivoltam békülve amúgy, főleg hogy 21ezerért tudtam megvenni az 5kg-os kiszerelést, csak sajnos mostmár ott is 25ezer ft, ahonnan eddig vettem, illetve néha eléggé gázos volt a helyzet, puffasztott, és most már az ára is kb ott tart mint az ON termékének, ezért is érdekelt a véleményetek!:)
2012. febr. 17. 19:51
5/7 anonim válasza:
Én is lestem, hogy nem picit emeltek a Scitec-nél.
6/7 anonim válasza:
olyan jó cucc, hogy kár beléd...
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, elég sok Scitec termék drágult...lassan már csak az amcsi termékeket éri meg vásárolni.
2012. febr. 17. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!