Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Izmos akarok lenni?

Izmos akarok lenni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 79kg 170cm magas de nem vagyok izmos karatézok immár egy évede erősödni akarok 10 fekvőnél nem megy több

sulyzóval gondolkozok

2012. febr. 11. 19:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
menj el egy ilyen edzésre és meglátod nem piskóták vannak
2012. febr. 11. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:

19:24

egy év karate után beszél, te vagy a fogyatékos inkább nem clint. Ha egy évig jár karatéra ahol igazi edzés folyik akkor mennie kéne a fekvőnek akármennyire is túlsúlyos.

Amugy a krav maga átverés, 100 kg vagyok de simán lecsaptam egy három éve krav magázó emberkét aki már edzéseket is tart (85 kg körüli volt) pesten meg vidéken, úgy hogy soha semmilyen küzsőprtot nem űztem és nem csak izom van rajtam. Egy ideig kapálózott és csapkodott de összeesett egy kettőre és ment a "beszéljükmeg, beszéljükmeg" :D Ne dőljetek be neki sztem, ismerősöm kyokushinozik (karate) egész jó eredményeket ért el, nagyon kemény, de ott is több év kell...

2012. febr. 11. 22:57
 13/18 anonim válasza:

szerintem te nem mondasz igazat

13 száz kiló ?

túlsúlyos nem is kicsit sokat kéne edzened az tuti

szóval ne szórakozz

2012. febr. 11. 23:04
 14/18 clint ***** válasza:

??? ezt mire érted előző??

A kérdező 79 kg... Am a krav magát küzdősportos körökben valóban szidják mindig...

2012. febr. 12. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
A küzdősportokat meg harcművész körökben szidják...:D Szerintem meg mindkettőnek megvan a maga haszna,és együtt is lehet csinálni a kettőt.Az már más tészta,hogy vannak hm-ek között és küzdősportok között is olyanok,amiket rosszul oktatnak,de ettől még nem kell lehúzni egy stílust sem,amíg ki nem próbálták.
2012. febr. 12. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Vannak jó "krav maga" instruktorok csak ugye annak sokkal több köze van a jujutsuhoz amit ők csinálnak, mint bármi máshoz: http://www.youtube.com/watch?v=ZJQdW48wMsA

De ugye jó pár alapvető dolgot kihagytak a krav magából amit elneveztek "sallangnak" így egy semmi mást nem űző krav magás egy kalap szart se ér, egy más területen képzett krav magás meg azon kívül, hogy eladható dolgot kínál mást hasznot nem nagyon hozz belőle. Ezért szokás lehúzni a krav magát.

2012. febr. 12. 12:55
 17/18 A kérdező kommentje:
30 al bocs elirtam.
2012. febr. 12. 15:30
 18/18 A kérdező kommentje:

jaa amásik amióta karatézok megtudom védeni magam

de a sulyzó körül hát vagy az emelkedésre há....

2012. febr. 12. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!