Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jól tudom vagy nem?

Jól tudom vagy nem?

Figyelt kérdés

a vékonyabb alkatú embereknek a legjobb a testépítés?

és ők ha tömegelnek nem is zsírosodnak annyira , de viszont tudnak tömegelni?

pl.ha egy erősebb alkatú ember felszed 10kg-ot akkor egy vékonyabb alkatú is feltud ugyanannyi idő alatt szedni 10-et.

csak a vékonyabb alkatúnak nem lesz annyi zsír belőle. ugye?

2012. febr. 10. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sorolj még fel pár genetic freak-et, talán nem kéne hozzájuk hasonlítani senkit
2012. febr. 10. 20:09
 12/17 A kérdező kommentje:

akkor lehet hogy nem értitek mit mondok.

én már személyesen láttam vékony alkatú srácokat akik fél év alatt akkorák lettek mint az állat.

és pl.ha egy nehezen hízó 4-6hónap alatt felszed 20kg-ot akkor abból neki talán 5-10kg zsír lesz, míg az erősebb alkatúaknak még több is és lehet hogy ők is 20kg-ot szednek fel 4-6 hónap alatt.

tehát azt mondom hogy a vékonyak is ugyanannyi idő alatt feltudnak szedni ugyanannyi tömeget mint az erősebb alkatúak csak több ch kell, és nekik nem lesz annyi zsír.

tehát azért mégis csak jobb a testük a testépítésben nem?

2012. febr. 10. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
mi egyáltalán az erős meg vékony alkat?
2012. febr. 10. 21:10
 14/17 A kérdező kommentje:
jó inkább hagyjuk , ha még ezt se érted.
2012. febr. 11. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Nehezen hízó nem szed fel 20kg-ot pár hónap alatt, mert akkor nem nehezen hízó. Attól mert addig vékony volt (mert nem evett eleget)nem biztos, hogy nehezen hízó. Ha tehát 4 hónap alatt hízik 20 kg-ot, akkor nem nehezen hízó.

Akiket meg az elején felsoroltál, mind kivételes genetikájú emberek, nem nehezen hízók és így is nagyon sok koxal megy a dolog.

Nagyon sokan koxolnak a magyar termekben is és sokan jól kajálnak még hozzá, de kevesen néznek ki mégis nagyon jól.

Azért mert kell a kivételes genetika is.

2012. febr. 11. 12:38
 16/17 A kérdező kommentje:

tehát szóval ha valaki nem nőtt sokáig az még nem azt jelenti hogy nehezen hízó hanem azt hogy kevés volt neki a tápanyag ugye?

és hogy lehetne kideríteni hogy nehezen hízó -e vagy nem?

pl mennyit kell felszednie kb. egy nehezen hízónak és egy nem nehezen hízónak 1 hónap alatt?

csak kb-ra kérdezem.

2012. febr. 11. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem így van. Nehéz megmondani mennyit kellene hízni, valaki heti egy kg-ot is tud, aki meg nehezebben hízik az épphogy csak felet vagy annyit se.
2012. febr. 11. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!