Jól tudom vagy nem?
a vékonyabb alkatú embereknek a legjobb a testépítés?
és ők ha tömegelnek nem is zsírosodnak annyira , de viszont tudnak tömegelni?
pl.ha egy erősebb alkatú ember felszed 10kg-ot akkor egy vékonyabb alkatú is feltud ugyanannyi idő alatt szedni 10-et.
csak a vékonyabb alkatúnak nem lesz annyi zsír belőle. ugye?
akkor lehet hogy nem értitek mit mondok.
én már személyesen láttam vékony alkatú srácokat akik fél év alatt akkorák lettek mint az állat.
és pl.ha egy nehezen hízó 4-6hónap alatt felszed 20kg-ot akkor abból neki talán 5-10kg zsír lesz, míg az erősebb alkatúaknak még több is és lehet hogy ők is 20kg-ot szednek fel 4-6 hónap alatt.
tehát azt mondom hogy a vékonyak is ugyanannyi idő alatt feltudnak szedni ugyanannyi tömeget mint az erősebb alkatúak csak több ch kell, és nekik nem lesz annyi zsír.
tehát azért mégis csak jobb a testük a testépítésben nem?
Nehezen hízó nem szed fel 20kg-ot pár hónap alatt, mert akkor nem nehezen hízó. Attól mert addig vékony volt (mert nem evett eleget)nem biztos, hogy nehezen hízó. Ha tehát 4 hónap alatt hízik 20 kg-ot, akkor nem nehezen hízó.
Akiket meg az elején felsoroltál, mind kivételes genetikájú emberek, nem nehezen hízók és így is nagyon sok koxal megy a dolog.
Nagyon sokan koxolnak a magyar termekben is és sokan jól kajálnak még hozzá, de kevesen néznek ki mégis nagyon jól.
Azért mert kell a kivételes genetika is.
tehát szóval ha valaki nem nőtt sokáig az még nem azt jelenti hogy nehezen hízó hanem azt hogy kevés volt neki a tápanyag ugye?
és hogy lehetne kideríteni hogy nehezen hízó -e vagy nem?
pl mennyit kell felszednie kb. egy nehezen hízónak és egy nem nehezen hízónak 1 hónap alatt?
csak kb-ra kérdezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!