A thai-boxot űzik amugy romák i s mert egyet se látok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 12:24
1/10 anonim válasza:
Szokták legalábbis keménykednek vele pl múltkor egy harcművészeti dojo előtt kérdezte meg az egyik kölyköt gyerekedzés után pár raj, hogy ez gyengébb-e mint a thai box. Meg ami nagyon népszerű náluk az a tájboksz és szájkarate. Idegesítő tud lenni, de egész könnyen le lehet szarni, persze vannak a durvább késesek rájuk kell figyelni.
2/10 A kérdező kommentje:
értem de én nem erre gondoltam hanem akik komolyan csinálják
2012. febr. 5. 12:48
3/10 anonim válasza:
menj le edzésre és akkor lesz egy roma is.
4/10 A kérdező kommentje:
fél éve jàrok de nem baj:)
2012. febr. 5. 15:06
5/10 anonim válasza:
Nálunk van kettő,de normálisak.19 és 22 évesek,autófényezők és szorgalmasan dolgoznak.Pl. apám múltkor náluk javíttatott ki egy karcolást,és jobb lett,mint az eredeti,szal nem a lusták,és még Thai Boxolni is egész jól Thai Boxolnak.Mondom ezt úgy,h törzsgyökeres rasszista családból származom,és énis rasszista vok.
6/10 anonim válasza:
A mi városunkban a thai box klubban csak egy roma csaj van.A box klub meg csak romákból áll.
7/10 Texas Tex válasza:
Nálunk nincs, de míg edzőterembe jártam akkor oda betért jó pár, de mindegyik csak egyszer. Rájöttek, hogy ide kitartó munka kellene és azonnal feladták.
8/10 anonim válasza:
Neked komolyan ez a legnagyobb gondod?
9/10 anonim válasza:
A romáknál inkább az ökölvívás a divat, nem annyira a thai box.
10/10 anonim válasza:
Texas Tex válasza:
Nálunk nincs, de míg edzőterembe jártam akkor oda betért jó pár, de mindegyik csak egyszer. Rájöttek, hogy ide kitartó munka kellene és azonnal feladták.
menj le egy box edzésre ott találkozol velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!