A tesztoszteronszint növelő tablettának az előnyeit meg a hátrányait valaki elmondaná?
Figyelt kérdés
Ha kérhetem azt az illetőt aki segítene hogy ne kímélje a klaviatúrát :) Előre is köszönöm2012. febr. 3. 15:13
11/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Szokd meg hogy nem esik az életben az öledbe minden, hanem meg kell érte küzdeni. Hosszú évek várnak rád, kemény munkával, de ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor csináld ésszel. A tabletták nem játékok. Nem tudom melyikre gondolsz, az illegális szteroidokra, vagy a legális tesztoszteron fokozóra (ami lóf@szt nem ér)? Ha az előbbire, akkor erre csak annyit mondok csináld a saját felelősségedre. Tiéd a felelősség. Mindig. Ha kinyírod magad, akkor azt te akartad, nem pedig más.
12/13 anonim válasza:
akkor van előnye, ha alapból hormonális problémáid vannak, más esetben csak hátránya lenne.
de úgy sejtem neked nincs ilyen bajod, szal 16 évesen hanyagold a témát, mert ha rendben van a tesztoszteronszinted akk 30 éves korodig kár ezzel foglalkozni
13/13 A kérdező kommentje:
Am azt hozzátenném hogy nem szedtem semmit! de valahogy a hormonjaim miatt hamarabb kezdtem el szőrösödni mint az átlag
2012. ápr. 3. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!