Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A mozgástól/edzéstől megnő a...

A mozgástól/edzéstől megnő a TESZTOSZTERONSZINT?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni mozogni. Ez abból állna, hogy csinálok fekvőtámaszokat, felüléseket és súlyzózom. Minden nap, ahogy időm engedi.

Régen már belekezdtem, de közbejöttek dolgok...

Úgy hallottam ez megemeli a tesztoszteronszintet (ne persze nem drasztikusan).

Igaz ez?

És a nőknél is így van?

Engem nem zavarna, sőt ! Csak az az egy dolog foglalkoztat ezzel kapcsolatban, hogy mi lesz ha még agresszívabb leszek...

Szóval, mire számítsak?

És egyébként mivel lehet a tesztoszteron-szintet növelni (nőknél) ?

2010. ápr. 12. 04:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy sportolsz, max a felgyülemlett stresszet vezeted le, szóval biztos, hogy nem leszel agresszívabb!

Amúgy nő a midiklorián szinted :D:D:D (vicc)

2010. ápr. 12. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál feltétlen. Nőknél is lehetséges, de ez függ az edzésedtől is. A tested alkalmazkodni fog a terheléshez. Ha súlyzós, izomnövelő edzést csinálsz, akkor valószínű, de aggreszívabb nem leszel tőle. Férfiaknál se aggresszióban jön ki normál esetben. Aki állat, az állat volt előtte is, csak nem tudta kiélni magát.
2010. ápr. 21. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:

:DDD

Értem, köszönöm.

2010. ápr. 22. 00:26
 4/5 anonim válasza:
Nekem 1ik ismerősőm mondta,hogy főleg ha a lábát edzi akkor nő meg a tesztoszteron szint =D
2010. ápr. 22. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg guggolásra gondolt vagy felhúzásra. Ezek a legmegeröltetőbb gyakorlatok, mert hatalmas izomtömeget mozgatnak meg, ha valaki rendesen csinálja. Ahhoz tényleg ki kell kapcsolni az agyat, hogy csak az állati ösztön maradjon :)

M

2010. ápr. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!