Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A tesztoszteronszint növelő...

A tesztoszteronszint növelő tablettának az előnyeit meg a hátrányait valaki elmondaná?

Figyelt kérdés
Ha kérhetem azt az illetőt aki segítene hogy ne kímélje a klaviatúrát :) Előre is köszönöm
2012. febr. 3. 15:13
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:

ha nem vagy 30éves akkor felesleges,ha meg vagy akkor pedig az alacsonyabb tesztó szintedet állítja vissza,esetleg kicsit növel még rajta.

ha magasabba a tesztó szinted jobban tudsz fejlődni ez a fő előnye igen nagy vonalakban.

2012. febr. 3. 15:18
 2/13 A kérdező kommentje:
16 vagyok, akkor nem ajánlatos? És milyen mellékhatások várhatóak a szedése során? Miben leszek jobb ha szedném?
2012. febr. 3. 15:23
 3/13 dirtboy ***** válasza:
100%

semmiben nem lennél jobb,sőt észre sem vennéd hogy szeded.

16évesen nevetséges hogy egyáltalán eszedbe jutott a tesztó fokozó.

2012. febr. 3. 15:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak gyúrok és fel akarom valahogy pörgetni hogy jobban nézzek ki és ezt tanácsolták, és én meg gondoltam utánnanézek
2012. febr. 3. 15:27
 5/13 A kérdező kommentje:
És am tudnál valamilyen tanácsot adni hogyan tudnám felpörgetni? Vagy esetleg a pihenőnapot? Hogy jobban nézzek ki?
2012. febr. 3. 15:28
 6/13 dirtboy ***** válasza:

hülye volt aki ezt tanácsolta,totál nem ért hozzá aki ilyet tanácsol.

ahhoz hogy izmos légy kicsit több kell mint sem beszedsz pár energetizáló vagy bármi más legális cuccot.

ahhoz hogy jól nézz ki,izmos légy sok minden kell,de legfőként idő.

nem megy az olyan gyorsan.

kell egy jó edzésterv,jó tömegnövelő étrend és idő.

2012. febr. 3. 15:38
 7/13 dirtboy ***** válasza:

ezt olvasd el

[link]

[link]

2012. febr. 3. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Csak az előzőt tudom ismételni.

16 évesen pont abban az időszakban vagy, amikor nem kell tesztoszteron fokozó. Ennyi idősen a hormonok a maximumon pörögnek, a legaktívabbak, nem érdemes belepiszkálni, de nem is ajánlatos. 30-on fölül már ez a szint valamelyest elkezd csökkeni, ilyenkor jöhetnek képbe a teszto-fokozók, de akkor sem létszükség nagyon sok embernél.

16 évesen kell egy helyes étrend, egy jó minőségű multivitamin, esetleg egy tömegnövelő/vagy fehérje, és idő, pihenés.

Nem hiszem, hogy ennyi idősen nem lenne energiád edzeni. Előtte mindig pihenj, és úgy menj.

2012. febr. 3. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
büdös a meló mi? ezt nem lehet felpörgetni, kemény hosszú munka vár rád ha jól akarsz kinézni
2012. febr. 3. 18:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Röviden tömören:

Ha szeded,akkor egész nap állni fog a pö*csöd.Verni fogod a melled,mint a gorillák,150 lesz a vérnyomásod,meg se fog kottyanni egy 6 órás edzés.Olyan súlyokat fogsz emelni,amiket előtte még gurítani sem bírtál.Az izmaid kőkemények lesznek,kiszőrösödsz,mélyül a hangod.Agresszív leszel.

Ha leállsz vele,akkor bekattansz.Elgyengülsz,az izmaid elpuhulnak stb.

Rosszabb esetben leállnak a veséid,bekrepál a pajzsmirigyed,impotens leszel,meghalsz.Talán a legrosszabb az,ha pont az ellenkező hatás jelentkezik.Nem a tesztoszteron fokozódik,hanem az ösztrogén.Ez a megzavarodott pajzsmirigy miatt van.Ilyenkor elnőiesedsz.Megnőnek a csöcseid,elérzékenyülsz,hőhullámok stb...

Ne szedj ilyen szarokat....

2012. febr. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!