Hogyan tudnák gyosabban futni? Mi a jó?
Figyelt kérdés
Futóversenyen mindig első vagyok, de szeretnék gyorsabb lenni! Hogyan tudom elérni? Mivel én lovagolok...és őszintén, mióta lovagolok, azóta vagyok első! Ma görkorcsjáztam és 3 dekát leadtam.:D..nem vagyok kövér, de sztem az jó! Szerintetek, ha lovagolok v. görkorcsojázok gyorsabb leszek? Estleg futással kell megoldani? Az nem baj, ha most tél van és tavaszkor szoktunk futni és addig nem futok? Attól nem leszek lassab? Vagy nem lessz gond? Mert am én csak verseny előtt gyakorlok egy pár héttel.:)..Az elég? Nem nagy verseny sulis verseny, de voltam már igazni nagy versenyen, nem suliban! Vagy dombozással? Előre is köszi :)!2012. jan. 26. 22:40
1/5 A kérdező kommentje:
Természetesen 16/L wagyok!
2012. jan. 26. 22:45
2/5 anonim válasza:
nyelvtan tanárodnak tedd fel ezt a kérdést
3/5 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs abban, amit csinálsz. Esetleg még ajánlanám a sima korit is. Ha fogyni akarsz, a lovaglástól magától nem fogsz, de a combodat erősítheted vele. Az teljesen jó, ha mellette futsz - mostanában egész jó idő van (sajnos), legalább is itt nyugaton.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de ha értetek a lovagláshoz akk azt tudják, h abba bizony lelehet fogyni..:D Köszönöm..:) Ne vedd ezt sértsének :) :)
2012. febr. 1. 19:13
5/5 _Fanni_ válasza:
Szerintem ha abbahagyod télre a futást az nem jó.A kétszerese jönne vissza amit esetleg az előbbiekben leadtál. Amíg nincs nagyon rossz idő,addig lehet futni (én is szoktam) utána meg én is jégkorcsolyát ajánlanám.És hacsak a verseny előtt gyakorolsz pár héttel az is elég.Hisz te írtad hogy mindig első vagy;)Egyébként hol lovagolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!