Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha a kondizás után elmegyek...

Ha a kondizás után elmegyek futni, akkor lerázom azt, amit a kondiban felveszek?

Figyelt kérdés
Ilyet hallottam és szerintem elég nagy hülyeség.Mert az izmok a nyugalmi állapotban nőnek.Szval a kondi után gondolom nem rázom le amit felvettem,mivel még nemvettemfel semmit.Vagy csak én vagyok így vele?
2010. szept. 27. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Igyál a kondi után egy tejsavó turmixot,aztán mehetsz futni.

Kevés vízbe tedd,akkor nem rázódik a gyomrodban és gyorsabban szívódik fel.

2010. szept. 27. 22:41
 2/4 clint ***** válasza:

na és mégis mi a lószart veszel fel te a kondiban???

Épphogy az edzés izomlebontó folyamat. ezér után meg vannak sérülve az izomrostok. Ilynekor yugalmi állapot kell és étkezés, hogy visszatöltse. Te pedig elmész futni, az étkezést már elb..tad. az izmok meg tápanyag nélkül maradnak. az izmaid még inkább katabólikus állapotba kerülnek, azaz azt éred el, hogy talán még össze is mennek.

2010. szept. 28. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
és akkor ink előtte menjek?
2010. szept. 28. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
vagy egy másik napon?
2010. szept. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!