Dancsahan kérdése:
Milyen korban érdemes elkezdeni testépíteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 20:49
2/12 dirtboy válasza:
15-16 évesen már mehet a súlyzós edzés.
3/12 anonim válasza:
de ha elmúltál 16, azért ne időutazzál :D
4/12 anonim válasza:
sportolni egész fiatal korba el kell ekzdeni
konkrétan testépítést meg olyan 15-16 éves korban lehet lazán lábazni guggolni meg olyan 17 és fél éves kor után pár hónappal kell
5/12 anonim válasza:
nem érdemes elkezdeni, keress valamilyen normálisabb sportot, pl küzdősportot, erőemelést, súlyemelést.
Persze, ha vonz a tangabugyiban pipiskedés, akkor hajrá!
6/12 anonim válasza:
Ha ésszel csinálod bármikor elkezdheted! Ajánlom a shopbuilder oldalát [link]
7/12 anonim válasza:
én 14 éves koromba már kondiztam, de 16 éves kortól szerintem is jobb, 14 éves korban meg előtt én az úszást ajánlanám, nagyszerű alapokat ad. én is azt csináltam előtte.
8/12 anonim válasza:
Konkrétan a testépítést (és egyébként bármilyen sportot, ami túlzottan igénybe veszi az izmokat), nem lenne szabad 16 éves kor előtt elkezdeni, de inkább 18. Amíg fejlődésben van a szervezet, a túl intenzív sport azt eredményezi, hogy minden energia az izmok fejlesztésére megy, a többi szerv pedig (elsősorban a csontok) kevésbé fog fejlődni. Sportolni jó, és fontos már gyerekkortól, de nem szabad túlzásba vinni. Vagyis járj nyugodtan kondiba, és erősíts, de én a versenyszerű testépítést nem javasolnám 18 éves kor előtt.
10/12 anonim válasza:
Soha. Sportolj valami rendeset, kajakozz, stb, a testépítés visszataszító!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!