Hogyan csináljam? Testépítés
izomfejlesztő szer nem létezik.
gyógyszerek vannak, amik RENDSZERES edzés mellett és JÓ kajálás mellett nagyban megnövelik a tested építő folyamatait, ezek sebességét.
hétvégi edzéssel átmozgathatnál mindent. ha szombaton nyomod a mell - kar - váll (nem sok ez felsőtestre?) akkor vasárnap lehet has, láb, hát.
de amúgy ezeket jobban össze kellene válogatni, melyik nap mit, mert ahogy te írtad és én kiegészítettem, szinte BIZTOS hogy nem túl kedvező.
Ne keverd össze a dolgokat.:) Vannak a szteroidok, amit a sok hozzá nem értő beszed, hogy most nagyon izmosak lesznek, holott egy gramm izom nem ment rájuk, és vannak a taáplálékkiegésztők, amik rendszeres, kidolgozott étrend mellett, és egy jól összerakott edzés mellett valóban hozhatnak hosszútávon szép eredményeket, és ezek csak tápanyagok, nem szteroidok. Az két, és egészen más kategória. Ezt a videót mindenképp nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
Írtad, hogy hétközben a munkád miatt nem tudsz edzeni. Én mindenképp sok részre bontanám, minden nap megedzenék EGY izomcsoportot. Ez nem olyan sok idő, ha munka utána tudsz rá fél órát szakítani. Ez is hatásos lehet például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!