Ez így jó lenne-e?
Pihenőnap: 9-10g /tskg ch, 2g /tskg fehérje és zöldségek, gyümölcsök, vitaminok.
Edzésnap:11-12g /tskg ch 2g /tskg fehérje , zöldség, vitamin, gyümölcs.
Ha nagyon zsírosodnék akkor vennék vissza az adagból.
A kérdés az lenne hogy 3-4 hónap után hány kg növekedés várható?
most vagyok 70+kg 180cm.
és ha tömegelek akkor ha nő az erőm akkor az azt jelenti hogy izomba nőtem ugye?
mert ha zsírosodok nem leszek erősebb.
de hát ha zsírosodok akkor az erőm a zsírtól nem nő.
amúgy én csak arra lennék kíváncsi hogy 3-4 hónap után mi várható ettől az étrendtől, megfelelő pihenő idővel és kemény edzéssel?
de nem bírod fel fogni hogy ezt az étkezést nem tudod megcsinálni.
soha nem fogsz bírni 12g/tskg szénhidrátot meg 2g/tskg protein megenni.
ha mégis valaki megenne enyit nem fejlődne gyorsabban az izma mert a fehérje szintézisén a sok kaja nem változtat semmit.
az izom akkor is ugyan úgy fejlődne,csak a zsírpárnák nőnének rajtad.
Óóó te szellemi egytál étel te...
Örülj neki, hogy nem zsírosodsz te majom! Egyrészt ahogy többször leírtuk már, eleve meg se bírsz ennyi ch-t enni...másrészt nem a kg növekedése a lényeges, hanem hogy abból mennyi az izom. Ha zsírosodsz akkor bszhatod, hogy a súlyod nőtt x kg-ot, ha egyszer nem izom...
Megpróbálom én is elmagyarázni: hiába tudnál annyit megenni, felszednél vele mondjuk 10 kg-ot, amiből lenne 9 kg zsír, tehát valóban lenne egy kis izom is pluszban, ami adna egy kis erőt, de szarabbul néznél ki tiszta zsírosan. Utána meg le kéne diétázni azt a 9 kg zsírt, de azzal le is menne a felszedett izom is, tehát semmi netto izomnövekedés nem lenne a végére.
Úgy kell tömegelni, hogy minél kevesebb zsírt szedjél fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!