Szerintetek mennyi pénzt kérhetek érte?
Tavasszal lesz egy saját konditermem, és már most jelezték többen hogy szeretnének jönni edzeni, viszont nekem sem ingyen voltak a gépek, így kitaláltam hogy kérek valami havi bérlet szerűséget vagy jegyet vagy valamit, kérdésem hogy mennyi pénz legyen ez /fő?
Amit tudni kell a teremről:
-2db Multifunkciós Kondigép
-2db fekpad
-2db ferdepad
-1db negatív pad
-2db evező gép (1db hidraulikus, 1db csigás)
-1db scott pad
-3db hasgép
-1db szobabicikli
-Sok féle rúd, (bicepsz,tricepsz,fekvenyomó,hátazó...)
-Kb. 350kg súly.
-10db kézisúlyzó.
Emellett húzódszokód,toldódszkodó, 2db boxzsák, egy erőkeret, és persze minden géppel szemben tükör.
Szerintetek? (Tudom hogy nem csillagászati összeget kell kérnem, csak úgy viszonyításképpen hogy nagyjából mennyiért adhatom ki.)
hát ha többen is jelezték akkor persze kérhetsz pénzt simán,ha 1-2haverom jelezné hogy jönne a kis felszerelt termembe akkor nem kérnék pénzt de hozzád gondolom nem 1-2ember fog menni ha minden kész lesz.
valamit persze hogy fizetniük kell még ha nem is sokat de akkor is.
a padok így már jobban használódnak,ha te nem vagy ott akkor ők mennek megy nekik télen a fűtés,világítás,ezaz amaz.
nem sokat de nyugodtan kérjél szerintem.
ááá az sok lenne szerintem,miskolc legjobb termébe a metropol fitnessbe volt a napijegy 700ft.
én havi olyan 3 ezret kérnék azoktól akik rendszeresen járnak bár lehet túl jó szívű vagyok.
ha persze bővíted majd meg rendesen konditermet csinálsz hogy mehet akárki meg minden akkor lehet persze az árakat majd növelni de kell majd akkor öltöző,férfi,női,zuhanyzó meg minden hogy meg kapd az engedélyt.
ba.ssza meg! végül is.. egy terem nem olyan mint egy 3 műszakos üzem :D
és jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!