Tanításért kérhetek pénzt?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom, hogy XY tanításért, XY összeget kérnek. Jó az angol tudásom, és ha mint magánember tanítanék másokat, azért kérhetnék pénzt? Engem pl régebben tanítottak matematikából, és elég húzós volt az ára.2011. szept. 25. 16:14
1/9 anonim válasza:
Ha megtanítalak gondolkodni, kérhetek pénzt érte?
2/9 anonim válasza:
dehogy kérhetsz,a külön tanárok is ingyen folgoznak
4/9 A kérdező kommentje:
Miért ne kérhetnék? A magántanárok sem azért mennek házhoz, mert unatkoznak. Én fél évig jártam matektanárhoz, aki kért pénzt.
2011. szept. 25. 18:23
5/9 anonim válasza:
most komolyan ennyire buta vagy?
6/9 anonim válasza:
Kérni kérhetsz érte, csak nincs rá garanci h senki nem jelent fel. Mert kötelező lenne adózni a "fizetésedből", de ha ezt nem teszed meg, feljelenthetnek!
7/9 A kérdező kommentje:
Persze van akinek ez a heppje, hogy segítséget kér, és még fel is jelent. Nagyon sok helyen, a legtöbb piszlicsáré dologért kérnek pénzt, és biztos nem adózzák le...
2011. szept. 26. 16:40
8/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy fel is fognak jelenteni csak h benne van a pakliban...tegyük fel már sok ember tud róla h te pénzért tartassz órákat, egy olyan embernek is a fülébe jut aki rühell téged és akk már meg is van a probléma!
de a kérdésedre válaszolva : IGEN, KÉRHETSZ!
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy kérhetsz, miért dolgoznál ingyen?
Ha segíteni akarsz másokon, nem kell a magad kárára tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!